Airbnb palaiž peldošu māju pa Temzas upi Londonā

Airbnb ir uzticama kopiena, kas piedāvā ceļotājiem iespēju izīrēt unikālas naktsmītnes no vietējiem iedzīvotājiem, vairāk nekā no 190 pasaules valstīm. Lai atzīmētu un atbalstītu Airbnb legalizēšanu Londonā, no 2015.gada 18. līdz 23.maijam pa Temzas upi ir iespējams redzēt peldošu māju.

Publicitātes trikam par pamatu ir likuma izmaiņas, kas paredz, ka Londonas iedzīvotāji ir tiesīgi izīret savas mājas līdz 90 dienām gadā, nebaidoties no tā, ka nav nokārtota speciāla atļauja un jāsaņem sods.  Kādu laiku atpakaļ, ko tādu darīt bija nelegāli, un soda apjoms varēja sasniegt pat 28 000 eiro.

Airbnb ir pilnizmēra buru laiva, uz kuras ir izveidota māja ar divām guļamistabām, viesistabu un vannasistabu, kuru lieliski papildina nelielais pagalms ar suņubūdu un ābeli. Mājas  izstrādātāji ir dvīņu brāļi Stīvs un Niks, kas vēlējās cilvēkiem dot iespēju ieraudzīt Londonu no cita skatu punkta, iedvemojoties no Pixar filmām un Primrozas rajona arhitektūras.

Visas nedēļās laikā uz peldošās mājas notiek Airbnb kopienas pasākumi, kā arī ir reģistrētajiem lietotājiem ir iespēja palikt pa nakti. Nedēļas noslēgumā, šajā piektdienā, kompānija draugu grupai nodrošinās naktsmītnes iespējas un vakariņas, kuras pagatavos Mišelina zvaigzni ieguvušais šefpavārs Roberts Ortizs.

Pēdējā gada laikā, Apvienotajā Karalistē reģistrēto māju skaits ir pieaudzis par 86%, parādot to, ka airbnb piedzīvo ievērojamu izaugsmi. Kompānijas vadītājs atzīst, ka Londona ir trešajā vietā pēc Airbnb reģistrēto māju skaita, kā arī pieprasīts galamērķis tūristu vidū.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44998622sec.