Pieci galamērķi, kur viesoties iepirkties kārajiem

Ja tava mīļākā aktivitāte ir iepirkšanās, tad šīs ir tās vietas, kuras obligāti jāiekļauj "jāredz" sarakstā. No Singapūras līdz Maskavai, no Londonas līdz Manhetenai - šīs vietas tevi apburs ar visām brīnišķīgajām iespējām, ko tās var piedāvāt.

5. Arbata, Maskava

Lai arī arābiska pēc nosaukuma, šī iela ir bijusi populāra jau kopš 19. gadsimta. Pirms 1917. gada revolūcijas tā bija kā Maskavas kultūras centrs, bet mūsdienās tā ir sadalīta divās ielās – Arbata ielā un jaunā Arbata ielā. Jaunajā Arbata ielā pieejami lieli iepirkšanās centri, izklaides vietas un restorāni, bet uz vecās ielas pieejami antīki veikali un grāmatu veikali.

4. Kurfurstendamm, Berlīne

Vietējie šo ielu dēvē par Ku'damm, un tā, iespējams, ir  viena no slavenākajām ielām Berlīnē. Šeit ir atrodami daudzi modes top zīmolu veikalirestorāni, viesnīcas un teātri. Daudzus veikalus ir atvēruši modes dizaineri, padarot šo ielu par debesīm uz zemes tām sievietēm, kurām patīk tērpties zīmolu apģērbos.

3. Kārtnera iela, Vīne

Vairākums tūristu, kas ir apmeklējuši Kārtnera ielu Vīnē, no šīs apbrīnojamās vietas prom dodas ar labiem iespaidiem un pozitīvām emocijām. Izvietota U burta veidā, tā ir mājvieta dažām visaizraujošākajām mūsdienu un seno laiku arhitektūras pasaulei. Iela ir mājvieta gan dažiem starptautiskajiem, gan vietējiem modes veikaliem.

2. Piektā avēnija, Ņujorka

Piektā avēnija, kas atrodas Manhetenā, stiepjas no Vašingtonas laukuma līdz 138. ielai. Tā ir mājvieta populārajam juvelieru veikalam "Tiffany and Co", taču uz tās var atrast vēl daudzus citus prestižus veikalus.

1. Elizejas lauki, Parīze

Šī, iespējams, ir viena no vispopulārākajām iepirkšanās ielām visā pasaulē. Franči to uzskata par skaistāko ielu uz zemes - tā ir apveltīta ar apbrīnojamu arhitektūru, klasiskajām izklaidēm un jaunāko modi. Iela ir 1800 metru gara un 100 metru plata, un var lepoties ar tādiem kultūras pieminekļiem kā, piemēram, Triumfa arka. Austrumu pusē mājvietu ir atradušas elpu aizraujošas ainavas, bet rietumu pusē - modes pasaule.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20472097sec.