EC Durbe aicina iepazīt nestandarta galamērķus angļu valodas apguvei

Dienvidāfrikas Republika:

1. Pateicoties savam mežonīgajam kolorītam, tieši Dienvidāfrikas Republika ir tā valsts, kas vilina studentus no visas pasaules doties mācīties angļu valodu, vasaras nometnēs, vai valodu kursos.

2. Tūrisma jomā, Dienvidāfrikas Republika, ir valsts, kurā katrs atradīs sev iemīļotu nodarbi, nacionālo parku un rezervātu apmeklējumi, gumijlēkšana, daivings, kā arī medības.  

3. Safari – ceļojums pēc medījuma, bet braucēju medījums ir neizsakāmas emocijas un atmiņas par Dienvidāfrikas Republikas dzīvnieku dažādību. Šie izbraucieni būs interesanti ne tikai pieaugušiem, bet arī bērniem.

4. Dienvidāfrikas Republika noteikti kļūs par neaizmirstamu piedzīvojumu, kas nesīs ne tikai pozitīvas emocijas, bet arī jaunas, noderīgas zināšanas.


Bahamu salas:

1. Oficiālā valoda Bahamu salās ir angļu valoda, kurā runā gandrīz 100% valsts iedzīvotāju, tāpēc šī ir ideāla vietām angļu valodas apguvei. Kurš gan negribētu apgūt angļu valodu paradīzes nostūrī?

2. Jebkurā satelīta uzņēmumā vai fotogrāfijā var redzēt, ka apkārt Bahamu salām ir gaiši zils, dzidrs ūdens. Tas viss ir pateicoties baltajām smiltīm, kalcijam un saulei.

3. Atpūta Bahamu salās sniedz daudz iespaidu, pozitīvu emociju un atmiņu, šeit var peldēties ar delfīniem, barot haizivis, vērot okeāna dzelmes iemītniekus un koraļļu rifus. Bahamu salas ir īsta paradīze zemes virsū-pasakaina daba, reti sastopami dzīvnieki un sakoptas pludmales.

4. Nassau - Bahamu salu galvaspilsēta, tas ir ne tikai kultūras un tirdzniecības centrs, bet arī lielākā pilsēta valstī. Galvaspilsētā dzīvo ap 210 000 iedzīvotāju.


Havaju salas:

1. Valsts valodas Havaju salā ir havajiešu un angļu valoda, tas ir labs veids apgūt vienu no galvenajām starptautiskajām valodām pasaulē, izbaudīt lieliskus laikapstākļus, noķert viļņus un pie reizes iemācīties havajiešu valodu!

2. Havaju salas dēvē arī par „Alohas štatu”, ar šo vārdu sveicinās un atvadās. Vārds „aloha” tulkojumā nozīmē „mīlestība, žēlsirdība un labestība”.

3. Havaju salās lielā cieņā ir deja „Hula”, sākotnēji tā bija dieva Luka dievināšanas deja, bet mūsdienās nozīme ir mainījusies un to dejo, visbiežāk, sveicinot iebraucējus. Varbūt arī tev pēc angļu valodas kursiem ir vēlme iemācīties hulas dejas pamatus?

4. Esot Havaju salās, slikts garstāvoklis nav iespējams, valsts iedzīvotāji ir ļoti viesmīlīgi, izpalīdzīgi un smaidīgi. Smaids rada smaidu!


Šveice:

1. Kā vienu no labākajām valstīm, kur apgūt angļu valodu noteikti ir Šveice. Neskatoties uz to, ka Šveices valsts valodas ir vācu, franču, itāļu un retoromāņu, valstī ļoti populāri ir arī angļu valodas kursi, kas šeit tiek pasniegti īpaši kvalitatīvi.

2. Šveice ir viena no iemīļotākajām valstīm bērniem un jauniešiem, tas ir pateicoties dažādām nometnēm, kas tiek rīkotas katru gadu.

3. Valsts pilsētas regulāri ieņem augstākās vietas reitingos, kā labākās pilsētas dzīvošanai. Piemēram, Cīrihe, parasti ieņem pirmo vai otro vietu vispasaules reitingā.

4. Šveicei ir ļoti augsta kvalitāte izglītības jomā, šeit var iegūt vienu no labākajām izglītībām pasaulē. Paralēli izglītībai, Šveicē var aplūkot unikālu vēstures mantojumu (vecpilsētas, pilis, torņi u.c.), kā arī iepazīties ar valsts kultūru.


Turcija:

1. Turcijā, pilsētā Fethye, vairāk par 50% no valsts iedzīvotāju skaita ir briti, tāpēc šī vieta būs ļoti produktīva, ja ir nepārvarama vēlme apgūt angļu valodu mierīgā, drošā un saulainā vidē.

2. Turcija ieņem pirmo vietu arhitektūras pieminekļu skaita ziņā, valsts teritorijā ir 33 400 arheoloģisku pieminekļu un 440 000 vēsturisku objektu, ievērojamākās no tām – Antālijas vecpilsēta Demre Mira, Zilā mošeja un Svētās Sofijas katedrāle.

3. Turcijā ir liels nodarbju klāsts, sākot no akvaparkiem un beidzot ar turku pirtīm, kas nāks pie sirds visa vecuma cilvēkiem!

4. Ja Jūs nekad neesiet domājuši par Turciju kā par vietu, kur mācīties, padomājiet vēlreiz! No 1993. gada interese par valsti aug, tāpat aug arī cilvēku skaits, kuri vēlas mācīties kādā no Turcijas izglītības iestādēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.35269809sec.