Iedvesmojies ceļošanai no «Instagram» blogeriem

Sociālais tīkls "Instagram" dod iespēju atklāt un piekļūt jaunām vietām pat tad, ja nav iespēja ceļot. Vairāki "Instagram" blogeri, daloties ar savām bildēm, dauziem kļuvuši par iedvesmu mesties avantūrā un apceļot pasauli, izaicinot savu ikdienu un dodoties piedzīvojumiem bagātos ceļojumos.


Pieci ievērojamākie "Instagram" blogeri, kuru pieredze pamudinājusi ceļot arī citus:

1. Robs Loids (@bloggeries) - Blogera devīze ir "Pārstāj dzīvot garlaicīgu dzīvi!", tāpēc viņš vienmēr bauda dzīvi visā tās pilnībā, ko atspoguļo arī Loida publicētās bildes "Instagram" kontā.

2. Džodi Ettenberga (@legalnomads) - Džodija ir izbijusi juriste, kas pasauli apceļo, mēģinot izbaudīt katras kultūras savdabīgos ēšanas paradumus. Viņa ir izcila stāstu stāstītāj, kas saviem sekotājiem cenšas parādīt jpasauli caur ēdienu fotogrāfijām, ko uzņem braucienu laikā.

3. Lī Abamonte (@leeabbamonte) - Lī Abamonte ir jaunākais amerikānis, kurš apceļojis zemeslodi un pabijis it visās pasaules valstīs.

4. Braiens Kellijs (@thepointsguy) - Savos ceļojumos Braiens Kellijs parāda un pierāda to, kā iespējams redzēt uz apceļot pasauli neiztērējot gandrīz ne centa.

5. Garets Leonards (@tourist2Townie) – Leonards vienmēr ir nešpetns piedzīvojumu meklētājs, tāpēc viņš pats sevi izaicina maksimāli cenšoties izbaudīt vietējo kultūru no visiem tās aspektiem.


Sociālā tīkla "Instagram" lietotāju vidū ir izveidojušies viedokļu līderi, kuru rīcība spēj ietekmēt un pamudināt sekotājus. Lai uzzinātu, cik noderīgi ir šādi viedokļu līderi tūrisma nozarē administrējot sociālos tīklus, Travelnews.lv aicina apmeklēt semināru "Sociālo tīklu jaunākās tendences un praktiski risinājumi" 2015. gada 22. oktobrī. Papildus informācija un reģistrācijas forma pieejama šeit: Tūrisma Seminārs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.05416083sec.