Radīts stikla kupols lidmašīnai, kas lidojumu pārvērtīs neticamā piedzīvojumā (video)

"Ar galvu mākoņos" - skan jaunā produkta sajūtu raksturojums. Ir izveidots lidmašīnas modeļa dizains ar stikla kupolu tā virspusē, lai pasažieri varētu baudīt debesu ainavu 360 grādu rādiusā.

Jaunais lidmašīnas modelis nodēvēts par "SkyDeck" un radīts ar mērķi padarīt lidojumu interesantāku un oriģinālāku. Dizainu izstrādājis uzņēmums Windspeed Technologies un tas vizuāli atgādina ziepju burbuli, kas izvirzīts uz lidmašīnas jumta. Stikla kupols būs kā atsevišķa detaļa, kas iestrādāta lidmašīnas modeļos. Šī būs ekstra iespēja VIP pasažieriem unikālā atpūtas zonā lidojuma laikā.

Skydeck esošās sēdvietas varēs pagriezt sev vēlamā virzienā, kas pavērs neticamu skatu daudzu kilometru augstumā virs zemes. Kupola forma un mazais izvirzījums radīts, lai netraucētu gaisa plūsmai un nemazinātu aerodinamiku.

Šī atpūtas un skatu kupola izveide prasīs papildus izmaksas degvielas patēriņam, bet to būs iespējams kompensēt ar papildus ieņēmumiem no biļešu iegādes lidmašīnas VIP zonā ar stikla kupolu.

Stikls būs aprīkots ar īpašu aizsargplēvi, kas nodrošinās to pret aizsvīšanu. Jumta izvirzījumam būs arī aizsardzības pārklājums pret UV starojumu. Stikla izturības pakāpe ir ļoti augsta un paredzēta augsta noslogojuma intensitātei - pat putnu satikšanai lidojuma laikā.

Uzņēmums savu ideju izstrādājis gadu iesniedzis patenta pieteikumu.

Savu interesi par jauno SkyDeck produktu izteicis kāds liels Eiropas lidmašīnu ražotājs, tādēļ, iespējams, tuvāko gadu laikā lidojums pārvērtīsies vēl interesantākā piedzīvojumā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18559098sec.