5 ievērojami amfiteātri, kur baudīt mūziku

Vasarā bez garākām dienām, apdegumiem vai dīvainām iedeguma līnijām ir iespēja baudīt arī mīļāko mūziķu sniegumu brīvā dabā. Visā pasaulē ir pieejami vairāki amfiteātri, kur iespējams  baudīt skaņu vēl nebijušā kvalitātē, vairāki no tiem atrodas ASV.

The Gorge Amphitheatre, Vašingtona

Muzikāls sniegums, kurš papildināt ar burvīgu saulrietu, tieši tādu piedzīvojumu piedāvā šis amfiteātris. Kopš tā atvēršanas 1985.gadā , tas tiek saukts par vienu no labākajiem un skaistākajiem amfiteātriem brīvā dabā, pateicoties lokācijas vietai. Muzikālos priekšnesumus visas vasaras garumā iespējams baudīt iespaidīgam skatītāju skaitam, vienlaicīgi amfiteātris spēj uzņemt 20 tūkstošus cilvēku.

Red Rocks Amphitheater, Kolorādo 

Šajā amfiteātrī var vienlaicīgi atrasties 10 tūkstoši cilvēki, kā arī tas ir uzņēmis tādas pasaules mūzikas slavenības kā Bītli, Dollija Partone u.c. Šī skaistā un Kolorādo raksturīgā vieta atrodas 1966 metrus virs jūras līmeņa, ļaujot baudīt neatkārtojami labu akustiku.

Jay Pritzker Pavilion, Ilinoisa

Čikāgas amfiteātris uz citu fona izceļas ar savu arhitektūru. Neatkarīgi no mūzikas stila, kas tiek spēlēts kādā konkrētā dienā, amfiteātris piesaista ļoti daudz pilsētas viesus, jo no tā ir iespējams redzēt Čikāgas debesskrāpju panorāmu.

Hollywood Bowl, Kalifornija

Zināms kā lielākais brīvdabas amfiteātris valstī, kur uzstājušies tādas slavenības kā Frenks Sinatra, Tīna Tērnere u.c., regulāri šeit norisinās ar Losandželosas filharmonijas koncerti. Pati apkārtne dod iespēju atpūsties blakus esošajā publiskajā parkā vai piknika zonā.

Merriweather Post Pavilion, Mērilenda

Lai arī šī skatuve būvēta kā vieta, kur muzicēt Nacionālajam simfoniskajam orķestrim, ar laiku šeit sāka muzicēt arvien vairāk un vairāk rokmūzikas leģendu, piemēram, Led Zeppelin , Green Day, Grateful Dead. Skatuve uzbūvēta 1967.gadā, tomēr tā ir mūsdienīgi pielāgota, lai būtu dabai draudzīga – tās jumtu rotā saules paneļi, tādējādi ļaujot darboties gaismām un citām iekārtām. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73347116sec.