Igaunijā aicina izbaudīt restorānu mēnesi «Garšīgā Tartu»

Garšu un kulinārijas festivāls Tartu (Maitsev Tartu) 2020. gada februārī tiek organizēts jau 6. reizi. Tajā būs iespēja nobaudīt milzum daudz dažādu delikatešu, kas pagatavotas Igaunijas labākajos restorānos vienlaicīgi izbaudīt šarmanto Tartu.

Tartu dinamiskais gars

Tartu ir nodēvēta par Igaunijas "kultūras galvaspilsētu". Šeit mājvietu ir radusi viena no Ziemeļeiropas senākajām universitātēm un virmo plaukstoša mākslas dzīve. Tartu vecpilsētas līkumotajās ieliņās atradīsiet Igaunijas labākās vēsturiskās kafejnīcas, kuras iecienījuši rakstnieki, mākslinieki un mūziķi. Tā ir kā maza dārgumu krātuve, ik uz soļa var atrast mazas galerijas, mīlīgas kafejnīcas, vai skaistus ielu gleznojumus.

Daudzie studenti naksnīgās pilsētas ielas piepilda ar jauneklīgu enerģiju un kompaktais pilsētas izkārtojums ir ideāls, laiskām pastaigām.

Gardēžu paradīze

Festivāla laikā Tartu apkārtne ir pārpildīta ar mīlīgiem restorāniņiem. Četrpadsmit vietējie mājražotāji piedāvā savus gardos brīnumus vismaz trīs dažādos izpildījumos. Piedāvājumā ietilpst – uzkodas, pamatēdiens un deserts par kopējo standartcenu – 22 EUR. Jūs protams, varat mēģināt kaulēties, taču nobaudot šos izmeklētos ēdienus, jūs sapratīsiet, ka tas ir TĀ vērts. Tā piemēram, nobaudiet tādas vietējās delikateses, kā aļņu kotletes, vai teiksim kadiķogās grauzdēta aļņa buljons, vai arī kūpināti ikri ar Peipusa ezera zelta sīpolu gredzeniem, kas papildināti ar tādiem Igaunijas superēdieniem kā griķi, upenes, smiltsērkšķi vai bietes.

Jautāsiet vai steigā var paspēt izbaudīt visu? Neuztraucieties, minētie gardumi Tartu tiek piedāvāti visu februāra mēnesi! Gardēžu piedāvājumu visa festivāla laikā vērtēs barga žūrija un noslēgumā paziņos, kura no kulināru komandām šajā gadā būs uzvarētāja!

Apmeklējiet Tartu Garšu festivāla intertneta vietni maitsevtartu.ee un ievērtējiet festivāla dalībniekus un viņu piedāvātās ēdienkartes!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51591706sec.