Idejas izklaidei un piedzīvojumiem Igaunijā

Ieskaties, ko jaunu un interesantu ceļotājiem gatavas piedāvāt Igaunijas jaunākās izklaides, atpūtas un atrakciju vietas 2020. gadā!

Jau kādu laiciņu darbojas:

Tirdzniecības Centrs - Tallinas Ferris wheel Skywheel (Panorāmas Rats)

Tirdzniecības centrs Tallinas Ferris wheel Skywheel ir jaunākais tirdzniecības centrs Tallinā, kur inovatīvā veidā apvienota klasiskā tirdzniecība un izklaide. Šeit ir izveidots unikālākais transporta mezgls Eiropā, kas savieno pilsētas tramvaja, autobusa, vilciena un lidmašīnu līnijas. Tallinas Ferris wheel Skywheel Centrs izveidots pavisam jaunā dimensijā ar 36 metrus augstu centrālo halli, ar gandrīz 6 metrus augstiem panorāmas logiem un milzīgiem stikla kupoliem, bet uz ēkas jumta uzstādīts panorāmas rats, kas ļauj apskatīt Tallinu no jauniem horizontiem.

Pils Spa Wagenküll

Pils spa Wagenküll mājīgā, bet vienlaikus elegantā un greznā atmosfēra gan atspirdzina, gan arī iedarbojas relaksējoši uz visām Jūsu maņām - nomierinoša mūzika un patīkams apgaismojums, pirtis ar dažādu temperatūru un mitruma līmeni, kā arī jauki baseini un vairākas privātas atpūtas  zonas aizdzen ikdienas nogurumu un stresu.

Pils spa atradīsiet arī aukstā ūdens oāzi, baseinu ar hidromasāžu, japāņu vannu, tvaika un aromātisko pirti, sāls-tvaika pirti, dūmu pirti, Somu pirti, dzintara pirti.

Virtuālās pasaules un zinātnisko atklājumu centrs PROTO

Iztēlojieties, ka braucat ar pasaulē ātrāko automašīnu, lokomotīvi vai gaisa balonu, vai arī pastaigājaties pa okeāna dibenu! Tagad tā ir realitāte - virtuāla realitāte — beidzot ir atvērta izgudrojumu rūpnīca PROTO, kas ir pavisam jauns un unikāls izklaides objekts visā Eiropā. Tikai šeit — vietā, kas kādreiz bijusi īpaši slepena - zemūdeņu rūpnīca, iespējams iepazīt pārsteidzošus iepriekšējo gadsimtu izgudrojumu izveidotos prototipus, kas ar jaunāko tehnoloģiju palīdzību top jūsu acu priekšā. Vai vēlaties veidot, izgudrot, lidot, mācīties vai izgatavot kaut ko ar savām rokām? Tieši tam ir paredzēta PROTO, piedāvājot aizraujošas iespējas gan jauniem, gan veciem.

Mākslas centrs "Kai"

Vairāk nekā 100 gadus vecajā zemūdeņu rūpnīcas ēkā, kas iekļauta Igaunijas kultūras mantojuma sarkstā ir izveidotas darba telpas vairākām Igaunijas mākslas organizācijām. Šeit izvietotas modernas izstāžu telpas, kefe un restorāns. Nāciet un izbaudiet  igauņu laikmetīgo mākslu simtgadīgā ietvarā!

Foto mākslas centrs "Fotografiska Tallinn"

"Fotografiska" -  starptautiski atzīts fotogrāfijas muzejs, kura saknes ir meklējamas Stokholmā. Šī ir tikšanās vieta, kurā satiekas māksla, labs ēdiens, mūzika, dizains un atvērts domāšanas stils. Fotogrāfijas muzeja "Fotografiska Tallinn" koncepcija ietver izstāžu un pasākumu zonu, kafejnīcu, restorānu un foto mākslas veikalus. Apciemojiet jauno mākslas telpu Tallinā!

Izklaides centrs "Thule Koda"

Alternatīvais vēstures Centrs, kura ekspozīciju mērķis ir mazliet ironizējošā veidā prezentēt Sāremā unikālumu gan Eiropas, gan arī visas pasaules kultūrvēsturiskajā kontekstā. Idejas pamatā,  izmantojot Sāremā kā mītiskas "Ultima Thule" idejas koncepciju, centrs piedāvā izklaidējošas un aizraujošas aktivitātes, ekspozīcijas un interaktīvu dalību (pašu veidots kino, 360º filmas utt.) dažādu vecumu bērniem un viņu vecākiem.

Lielie Jūras vārti un Resnā Margarita

Muzejs-apmeklētāju centrs Resnā Margarita, kas iekļauta UNESCO kultūras mantojuma sarakstā, ir unikāls komplekss, kas sniedz pārskatu par jūras tirdzniecību, amatiem un navigāciju gan vidusklaikos, gan arī burukuģu, tvaikoņu un motorlaivu slavas laikmetos.

Svarīgākais šī muzeja eksponāts ir 2015. gadā Kadriorgā atrastais 700 gadus vecais Koges vraks. Šeit ir apskatāmi aptuveni 70 kuģu modeļi, no kuriem 17 ir uzbūvēti speciāli izstādes vajadzībām, kā arī aptuveni 700 priekšmeti un 50 digitāli un interaktīvi risinājumi.

Tikko vēruši durvis:

Narvas pils

Narvas cietoksnis  atvērts no jauna, pēc pilnas rekonstrukcijas  un tagad ir pieejams arī cietokšņa austrumu spārns, kas iepriekš apmeklētājiem nebija pieejams. Darbojas arī jauna pastāvīgā izstāde, kas koncentrējusies uz paša cietokšņa vēsturi, sākot no pirmo dāņu ienākšanas Narvas upes krastos līdz mūsdienām.

Piedzīvojumu centrs Tuuletorn

Hījumā nulle kā atvērts Piedzīvojumu centrs Tuuletorn, kas piedāvā aizraujošu izklaidi gan salas iedzīvotājiem, gan apmeklētājiem, dodoties aizraujošā ceļojumā pa Hījumā kultūras vēsturi. Pieejams arī neliels muzejs, pētniecības centrs un rotaļu laukums, kas piedāvā daudzveidīgu un izglītojošu saturu jebkura vecuma apmeklētājiem un sniedz pārskatu par Hījumā. Centrā ir uzcelta arī Baltijā augstākā kāpšanas siena iekštelpās ar vienpadsmit sliedēm.

Apmeklētāja ceļojums Tuuletorn sākas Hījumā zemūdens pasaulē, kur jūs varat uzzināt par Hījumā vēsturi, jūrniecības kultūru un zemūdens vēsturisko mantojumu. Ekspozīcija noslēdzas ar vēja zvanu uzstādīšanu uz terases ar ceļa zīmēm, kas mudina apmeklētājus pašiem atklāt Hījumā.

Padises klosteris

Pēc plašas rekonstrukcijas  atvērts Padises klosteris, kas ir vienīgais pilnībā saglabātais cisterciešu klosteris Ziemeļeiropā. Paralēli pārtraukumiem klosteris tika celts kopumā vairāk nekā 200 gadu garumā. Viduslaiku klostera iekārtojumā ir saglabāts 14. gadsimta baznīcas zvans Harju-Risti baznīcā (vecākais Igaunijā) un retā Golgātas grupa, kas tiek eksponēta Sv. Nikolaja baznīcā. Skaistā arhitektūra, labā akustika un apkārtējā daba padara Padises klostera apmeklētāju centru arī par vērtīgu koncertu sniegšanas vietu.

Drīzumā veras vaļā:

Satiksmes pilsētiņa Võrumā

Raganu valstī Veru apriņķī atrodas satiksmes pilsēta - unikāla vietējās satiksmes pilsēta ar luksoforiem un spilgtām lielpilsētu gaismām. Izklaides  centrā atradīsit kafejnīcu, brīvdabas kino, diskotēku, sporta zāli un daudz ko citu, kam vajadzētu būt mūsdienu pilsētā. Satiksmes pilsētiņā ir arī ātrumformulu braukšanas trasīte un riteņbraukšanas apmācību laukums. Atrakcijas ir gan piedzīvojumiem bagātas, gan rotaļīgas, kas paredzētas ģimenēm ar bērniem.

"Kalevipoega" muzejs

"Kalevipoega" muzejs tika dibināts 2001. gadā, bet nesen  ievērojami atjaunots un tiks atvērts atkārtoti 2020. gada vasarā. Visa vietējās vēstures ekspozīcija ir pārvietota uz klēti un kazaku māju, kur var izpētīt vecos darbarīkus, mēbeles, traukus un u.c. lietas. Kalevipoeg muzejā ir iespējams iegūt labu pārskatu par igauņu nazionālo eposu. Ja vēlaties, varat klausīties visu eposu vai sēdēt lidmašīnā un noskatīties īsfilmu, kur kadri no skaistākajām Igaunijas vietām mijas ar multfilmu. Ja esat drosmīgs, jūs varat iemiesoties arī Kalevipoeg virtuālās realitātes telpā un cīnīties ellē ar Sarviktaat un viņa rokaspuišiem un daudz ko citu.

WOW ģimenes izklaides un interaktīvās atpūtas centrs

WOW centrs durvis vērs 2020. gada rudenī. Centra atslēgas vārdi ir fantāziju pasaule un aizraujoši eksponāti, kas rada ilūzijas, piemēram, iespēja staigāt, nelīstot lietū, kāpt tukšumā vai atrasties zem ūdens. Realizēt nerealizējamas lietas - tas viss un vēl daudz kas cits būs iespējams jaunajā fantāzijas un ilūziju pasaulē WOW.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.03.2024 - 26.03.2024 TURCIJA no 280 € CelojumuBode.lv
Sezonas sākums jau pēc dažām nedēļām. Visu tūroperatoru piedāvājumi un akcijas! | Skatīt vairāk
280 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Kristapa Vanadziņa Trio LATVISKĀ ELEGANCE Valmieras TIC
23.martā plkst.18.00 kultūrtelpā Akustika aicinām uz Kristapa Vanadziņa Trio koncertprogrammu "LATVISKĀ ELEGANCE". | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 27.02.2024 Liepājai pērn rekordliels tūristu skaits Liepājas reģiona TIB
2023. gadā Liepājas naktsmītnēs apkalpoti 112 714 viesi, kas ir līdz šim pilsētas augstākais rādītājs naktsmītņu datu apkopošanas vēsturē. | Skatīt vairāk
Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53786802sec.