Ford EcoSport jau pieejams izmēģinājuma braucieniem Latvijā

Jaunais apvidus automobilis Ford EcoSport ir jau pieejams izmēģinājuma braucieniem Latvijā, un tā cena ir no 17 200 eiro. Jaunais auto piedāvā pievilcīgu dizainu, labu braukšanas dinamiku un jaunu aprīkojumu, kas vairo komfortu un ērtības.

Mūsdienīgo salona apdares risinājumu vidū ir daļēja ādas apdare Titanium versijā, jauns stūres dizains un hromētas detaļas. Komfortu un ērtības nodrošina Ziemas komplekts ar apsildāmu vējstiklu, spoguļiem un priekšējiem sēdekļiem. EcoSport braukšanas dinamiku veicina pārstrādātas atsperes, amortizatori, aizmugurējais vērpstienis, elektroniskā trajektorijas stabilizācijas kontrole un elektroniskais stūres pastiprinātājs.

Ford EcoSport modeļiem bez aizmugurē uzstādītā rezerves riteņa standartaprīkojumā ir iekļauts riepu mobilitātes komplekts, kā arī ir pārstrādāts bagāžas nodalījuma durvju dizains, lai nodrošinātu piekļuvi bagāžas nodalījumam, durvis atverot tikai daļēji. EcoSport ir pieejams ar vairākkārt godalgoto 1,0 litra EcoBoost benzīna dzinēju, 1,5 litru benzīna dzinēju vai 1,5 litru TDCi dīzeļdzinēju.

1,5 litru dzinējam ir 95 zirgspēku jauda. Tā degvielas patēriņš ir 4,4 litri uz 100 kilometriem, bet CO2 izmešu daudzums — 115 gramu uz vienu kilometru. 125 zirgspēku 1,0 litra EcoBoost dzinēja attiecīgie rādītāji ir 5,4 litri uz 100 kilometriem un 125 grami CO2 izmešu uz vienu kilometru, savukārt 1,5 litru Ti-VCT dzinēja rādītāji ir 6,3 litri uz 100 kilometriem un 149 grami CO2 izmešu uz vienu kilometru. Visi dzinēji atbilst Euro 6 izmešu standartam.

Kompaktās klases apvidus automobilis Ford EcoSport ir viens no Ford Eiropas apvidus automobiļu klāsta pārstāvjiem, kuru vidū ir arī vidējas klases modelis Kuga.

Izmēģināt un pasūtīt jauno automobili iespējams Ford autosalonā Rīgā, Skanstes ielā 4a.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Daugavkrasti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.21698403sec.