Līdz Stipro skrējienam palikušas desmit dienas

Līdz pirmajam ekstrēmajam izturības skrējienam Latvijā palikušas desmit dienas - 2010. gada 10. aprīlī sporta kompleksa 333 trasē notiks STIPRO SKRĒJIENS. Pasaulē ir pazīstami un populāri vairāki līdzīgi skrējieni, populārākie no tiem – „Tough guy” Anglijā un „Fishermans Friends Strongman run” Vācijā. Nu arī Latvijā varēs mēģināt pārvarēt visus organizatoru un dabas radītos šķēršļus, iegūstot pārliecību par savām spējām, gribasspēku un izturību.

Trasē, kuras kopējais garums būs apmēram 6 km, skrējiena dalībniekus gaidīs sešpadsmit dažādu šķēršļi. Trodeks džungļi Šanhajā, Ramirent metro līnija, Mammadaba sanatorija, Laskana siena, Krinner skeletons u.c. - dalībniekiem jābūt gataviem gan nelielai pavasara peldei, gan dubļu vannai, riepu ķīpu krāvumu, vertikālu sienu un stāvu nogāžu pārvarēšanai. Visi finišējošie sacensību dalībnieki varēs būt laimīgi un gandarīti, ka nokļuvuši līdz finiša līnijai. Tikai paši stiprākie un izturīgākie varēs cerēt uz godalgotām vietām. Ja Jums liksies, ka grūtāk vairs nevar būt, tad tie ir maldi.

„Jau organizējot šo aizraujošo pasākumu, mums pašiem nācās pārvarēt dažādas grūtības – trases vietas maiņa, šķēršļu izdomāšana un izbūve, kā padarīt šķēršļus sarežģītus, bet mazāk riskantus. Tomēr katram dalībniekam vienalga būs rūpīgi jāizvērtē, cik ekstrēmi var pārvarēt katru šķērsli, jo pārvērtējot savus spēkus, distance var beigties pie jebkura no tiem. Tāpēc būtiska ir savstarpēja palīdzība gan komandā, gan individuālajiem dalībniekiem,” pirms sacensībām par gatavošanos atzīst viens no organizatoriem Raimonds Bergmanis.

Sacensības organizē biedrība „Par stipru Latviju”, kas agrāk ir organizējusi arī 24h stafeti Daugavas stadionā, kur visi kopā sasniedzām Ginesa rekordu. Organizatoru mērķis ir ļaut STIPRĀ SKRĒJIENA dalībniekiem pašiem pārbaudīt savu gribasspēku un noteikt spēju robežu. Sacensību dalībnieki tiks iedalīti divās grupās:

-individuālo dalībnieku grupa (atsevišķi sieviešu un vīriešu ieskaitē)

- komandu grupa

Komandās jāpiesaka 4 dalībniekus. Šī būs vieta, kur novērtēt, cik saliedēts ir jūsu kolektīvs – vienalga, organizācija vai draugu kopa. Jo viens vēl nav komanda, bet pat viens var izjaukt visus komandas centienus. Jūsu komanda būs tik stipra, cik stiprs būs tās vājākais posms. Bet stipru un saliedētu Jūs to variet padarīt tikai kopīgi.

Pieteikšanās sacensībām turpinās – to jau ir izmantojuši vairāk kā 400 potenciālo dalībnieku individuālajā ieskaitē un gandrīz piecdesmit komandas. Tomēr trasē varēs doties vēl krietni vairāk dalībnieku, ārzemēs tajos piedalās pat vairāki tūkstoši dalībnieku. Jo vairāk dalībnieku, jo lielāka iespēja palīdzēt kādam, kam ir grūtības, veidojot kopības sajūtu un gandarījumu par paveikto.

Tiekamies 2010.gada 10.aprīlī sporta kompleksa 333 trasē, Rīgas rajona Silapriedēs (uz Ērgļu šosejas pirms Zaķumuižas). Dalībnieku reģistrācija no 10.00, sacensību starts 13.00.

Vairāk informācijas - mājas lapāhttp://www.parstiprulatviju.lv/.

Par stipru Latviju!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67850113sec.