5.martā startēs «BTA Sieviešu dienas rallijs»

2011.gada 5.martā, startēs BTA Sieviešu dienas rallijs, kurā dalību var ņemt visas autobraucējas, neatkarīgi auto vadīšanas stāža, pieredzes auto sportā vai automašīnas, ar kuru startēs sacensībās.

Starptautiskajai sieviešu dienai veltītais rallijs notiek jau trešo gadu un šogad tā galvenais atbalstītājs ir apdrošināšanas sabiedrība „BTA”.

Pierādīsim, ka arī sievietes prot braukt!

 

Jānis Lucaus, AAS „BTA” valdes loceklis-viceprezidents: „AAS „BTA”, kā Latvijas lielākais apdrošinātājs, kas ir līderis arī auto apdrošināšanā, vienmēr ir centusies atbalstīt dažādus autosporta veidus. Jau vairākus gadus atbalstām BTA Rally Talsi, taču šogad vēlējāmies izrādīt atzinību daiļajām autobraucējām, jo droši varam teikt, ka arī sievietes prot braukt ne sliktāk un bieži vien pat labāk par vīriešiem, par ko liecina arī mūsu, kā apdrošinātāja, pieredze. Līdz ar to mēs vēlētos arī lauzt priekšstatus par to, ka sievietes ir neuzmanīgas braucējas. Tieši pretēji, ja izvērtējam pēdējo CSDD satiksmes negadījumu statistiku, tad 71,6% negadījumu iesaistīti jeb vainīgie bija tieši vīrieši. Turklāt, sievietes, ja jau ir noticis negadījums, daudz precīzāk aizpilda visus dokumentus, kas mums, kā apdrošinātājam, ir patīkama tendence. Tāpēc esam gandarīti, ka varam atbalstīt Sieviešu dienas ralliju, kur ikvienai autobraucējai ir iespējas pierādīt savas prasmes.”

Gatis Dzeguze, BTA Sieviešu dienas rallijs producents: „Šajās sacensībās dalībnieces netiks vērtētas tikai pēc tā, kura ātrāk nokļūs finišā. Tik pat svarīga būs dalībnieču atraktivitāte, spēja atrast kontrolpunktus. Papildus galvenajai balvai, ko saņems uzvarētājkomanda, esam izveidojuši papildus nominācijas, piemēram, kontrolpunktu karalienes, stilīgākais kostīms, seksīgākās autobraucējas, blondākā ekipāža. Tādēļ rallija dalībniecēm būs jāpacenšas izcelt savu komandu, padomājot gan par to, kā izskatīsies automašīna, gan par saviem tērpiem. Līdz ar to šis pasākums būs interesants uz aizraujošs gan pašām dalībniecēm, gan faniem un vienkārši skatītājiem.”

 

BTA Sieviešu dienas rallijs norisināsies 5.martā no 10:00 – 19:00. Šā gada rallija maršruts būs: Ropaži, Mālpils, Ķeipene, Lēdmane un Lielvārde ar startu un finišu TC „Riga Plaza”. Distances kopējais garums ir ap 250km.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18161798sec.