Daugavpilī notiks 2. Starptautiskā tūrisma kontaktbirža

2019. gada 26. - 27. septembrī Daugavpilī jau otro reizi tiks rīkota starptautiskā tūrisma kontaktbirža "Daugavpils – nesteidzies, atpūties, baudi", kurā piedalīsies Latvijas un ārvalstu tūrisma aģentūras un tūroperatori, kā arī tūrisma nozares žurnālisti.

Kontaktbiržas pirmajā dienā pasākuma dalībnieki pulcēsies Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, kur viņus uzrunās Daugavpils pilsētas un novada domes vadība, kā arī Latvijas investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta pārstāvis. Pasākuma viesi tiks iepazīstināti ar Daugavpils pilsētas un novada tūrisma nozares aktualitātēm un piedāvājumu – tiks piedāvāta Daugavpils pilsētas un novada prezentācija par tūrisma objektiem. Tad dalībniekiem būs unikāla iespēja aplūkot jauno Daugavpilī dzimušā pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīciju un apmeklēt Daugavpils cietokšņa populārākos tūrisma objektus. Pēc tam viesi dosies klātienē iepazīties ar Daugavpils pilsētas tūrisma objektiem. Pirmās dienas vakarā norisināsies pircēju – pārdevēju (B2B) sarunas ar Daugavpils un Daugavpils novada tūrisma nozares pārstāvjiem. Tajā piedalīsies pilsētas un novada tūrisma objektu pārstāvji, tūristu mītnes, ēdināšanas iestādes un tūrisma aģentūras.

Savukārt kontaktbiržas otrajā dienā būs iespēja iepazīt Latgales kulināro mantojumu Latvijas lielākajā Šmakovkas muzejā un izzināt ebreju dzīves un sadzīves tradīcijas Latgalē un Daugavpilī, apmeklējot Daugavpils sinagogu un muzeju "Ebreji  Daugavpilī un Latgalē". Pēc tam pasākuma dalībnieki dosies iepazīt Daugavpils novada tūrisma objektus. Kontaktbiržas viesi apmeklēs kūrortu Silene Resort & SPA, kur varēs apskatīt gan naktsmītnes, gan Dabas SPA un Šmakovkas laboratoriju, gan arī restorānu "Silenes Terases", kas 2019. gadā ir iekļuvis Latvijas labāko restorānu TOP 30 sarakstā. Tad viesi dosies uz Salaveča rezidenci "Burtnieki" un Sventes muižu, kur notiks teatralizēta ekskursija kopā ar muižas galma dāmu. Programmas izskaņā viesi apmeklēs JuRita mini Zoo, kas jau ir kļuvis par populāru tūrisma objektu Daugavpils novadā.

Kontaktbiržas mērķis ir veicināt sadarbību starp Latvijas un ārvalstu tūrisma nozares pārstāvjiem (tūrisma aģentūrām, tūroperatoriem) un Daugavpils tūrisma nozares pārstāvjiem, kā arī veicināt Daugavpils pilsētas un novada kā daudzveidīga un interesanta tūrisma galamērķa atpazīstamību, kur ir vērts piestāt uz ilgāku laiku, atpūsties un izbaudīt.

Tūrisma aģentūras un tūroperatori ir aicināti pieteikt savu dalību pasākumam līdz 2019. gada 16. septembrim aizpildot pieteikuma anketu.

Starptautisko tūrisma kontaktbiržu rīko Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra sadarbībā ar Daugavpils novada pašvaldības aģentūru "TAKA" un Latvijas Attīstības un investīciju aģentūru.

Vairāk informācijas par pasākumu šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 23.03.2024 Atvērtā ekskursija Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām ikvienu interesentu doties aizraujošā ekskursijā pa Līgatni un iepazīt Līgatnes auduma-tūbas stāstu! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 20.03.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63488102sec.