Daugavpilī mainīsies dažu apskates vietu ekskursiju cenas

2019. gada 12. oktobrī spēkā stājas grozījumi Daugavpils pilsētas domes 2016 .gada 11. februāra saistošajos noteikumos Nr.3 par Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras maksas pakalpojumiem.

Pēc aizvadītā darbības gada, pārskatot Aģentūras sniegtos maksas pakalpojumus, balstoties uz klientu pieprasījumu un veiktajiem aprēķiniem, nedaudz mainīsies atsevišķu pilsētas un Daugavpils cietokšņa apskates ekskursiju cenas. Izmaiņas skars arī ekspozīcijas "Šmakovkas muzejs" apmeklējumu.

Piemēram, ekspozīcijas dzimšanas dienā – jūnija pirmajā sestdienā vai svētdienā – ieejas maksa vienai personai būs 2,15 EUR. Virkne apmeklētāju, t.sk. Starptautiskās muzeju padomes (ICOM) biedri, Latvijas muzeju darbinieki (uzrādot biedra karti), personas, kas pavada cilvēkus ar I grupas invaliditāti, kā arī bērni līdz 12 gadu vecumam pieaugušā pavadībā ekspozīciju varēs apmeklēt bez maksas.

No novembra mēneša Aģentūra piedāvās arī vienu jaunu pakalpojumu – 1 stundu garu izzinošu ekskursiju "Iepazīsti tūrisma informācijas centra darbu", kas notiks Daugavpils Tūrisma informācijas centrā. Šīs ekskursijas mērķauditorija ir skolēni un studenti. Turpmāk šī ekskursija tiks piedāvāta no oktobra līdz aprīļa beigām grupām līdz 35 cilvēkiem, ekskursijas cena būs 25,00 EUR. Ekskursijas laikā būs iespēja iepazīt TIC darbu, uzzināt, kādus pakalpojumus sniedz TIC, kādi interesanti un jauni tūrisma piedāvājumi ir pilsētā, kā arī piedalīties izzinošās viktorīnās un spēlēs.

Ar visiem Aģentūras maksas pakalpojumiem var iepazīties šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95603704sec.