Aicina pieteikties aizraujošam kvestam «Reiz Šmak.OFF.kas muzejā»

2019. gada 20. decembrī no plkst. 15.00 līdz plkst. 18.00 ekspozīcija "Šmakovkas muzejs" kopā ar "Escape Room Daugavpils" muzeja telpās organizē kvestu "Reiz Šmak.OFF.kas muzejā".

Kvesta laikā vairākas komandas varēs izzināt Latgales kulinārā mantojuma – šmakovkas dzēriena darināšanas vēsturi, ekspozīcijas tapšanas stāstu, izzināt Latgales Ziemassvētku tradīcijas interaktīvā veidā.

Kvests ir komandu spēle, un tās dalībniekiem būs jāiziet visi punkti un 30-40 minūšu laikā jānokļūst līdz finišam. Dalībniekiem jābūt gataviem, ka kvesta laikā var būt arī kādi nedaudz biedējoši momenti.

Pieteikties kvestam var tiešsaistē līdz 19. decembra plkst. 12.00, aizpildot pieteikuma formu šeit. Pieteikšanās kvestam var tikt slēgta arī agrāk, ja tiks sasniegts maksimālais dalībnieku skaits – 50 dalībnieki. Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, dalībnieku skaits, dalībnieku vārds, uzvārds un vecums, telefona numurs, kā arī vēlamais spēles laiks. Kvesta dalībnieku skaits komandās ir ierobežots – no 4-5 cilvēkiem. Dalība kvestā no 18 gadu vecuma, personas no 13 līdz 18 gadiem var piedalīties kvestā pieaugušo pavadībā.

Labāko trīs vietu ieguvēji saņems balvas no Šmakovkas muzeja un Escape Room Daugavpils. Pieteikumi bez kontakttālruņa netiks pieņemti! Dalība kvestā ir bez maksas.

Vairāk informācijas par dalību kvestā: tālr. 26409262 (Viktors) vai rakstot [email protected].

Pasākuma publicitātes vajadzībām tā laikā var tikt veikta filmēšana un fotografēšana.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43556118sec.