Drifta Festivāls Daugavpilī, svinot 10 gadu jubileju

Ar Daugavpils pilsētas domes un Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestāde “Jaunatnes lietu un sporta pārvalde”, atbalstu no 2023. gada 7.-9.jūlijam jau desmito reizi drifts notiks Daugavpilī. Tas nebūtu iedomājams bez Daugavpils pilsētas atbalsta, tāpēc galvenais paldies Daugavpils pilsētai, ka mēs jau desmito reizi tiksimies kartodromā “Blāzma”. Sportisti kā vienmēr, jau nespēj sagaidīt atgriešanos kartodromā „Blāzma”, noteikti nākamnedēļ galvenais Drifta epicentrs būs Daugavpils pilsēta. 7.jūlijā tiks aizvadīti oficiālie treniņi un atklāšanas parāde Vienības laukumā, 8. jūlijā Daugavpilī notiks treniņu un kvalifikācijas braucieni, bet 9.jūlijā notiks tandēmu cīņas, jeb galvenā sacensību diena.

Latvijas drifta kauss un Latvijas drifta čempionāts Daugavpilī aizvadīs 4.posmus, un par godu 10 gadu jubilejai Daugavpilī uz posmu atgriezīsies arī PRO klase, kas ir īpašais 10 gadu jubilejas pārsteigums visiem faniem un lieliska iespēja arī sportistiem. Tuvi tandēmi, spraigas cīņas un azarts, būs vērojams trīs dienu kartodromā “Blāzma” un tas noteikti ir lielākais drifta laiks kāds tiks pavadīts trasē 2023 gada sezonā.

Sacensību reģistrācija jau ir sākusies, un tā būs atvērta līdz 03.07.2023. Pašlaik uz starta ir reģistrējušies jau 65 dalībnieki. Uz starta jau ir pieteikušies sportisti arī no Latgales reģiona, par ko ir patiess prieks, jo skatītājiem būs iespēja atbalstīt savējos sportistus, un patiess prieks ir par to, ka sportistu skaits no Latgales reģiona ar katru gadu tikai pieaug.

Šoreiz Daugavpils drifta festivāls ir veidots tā, lai izbaudīt Pilsētu būtu iespēja arī sportistiem, tāpēc noteikti drifta mašīnas, drifta sportistus, pa šīm trīs dienām sanāks redzēt ne vienu vien reizi, un ne tikai trasē, bet visā Pilsētā.

Sacensību organizators Jānis Blušs:” Mēs esam patiesi priecīgi, ka Daugavpils atgriežas katras sezonas kalendārā, un pilnīgi neticas kā ir palidojis laiks, jo šogad mēs Daugavpilī brauksim jau 10 reizi. Tas noteikti nebūtu iespējams bez Daugavpils Pilsētas iestāžu atbalsta, kas ir neizmērojams sagatavošanās laikā, paldies liels visām iesaistītajām pusēm, ka reizi gadā mēs kopā pārvēršam kartodromu par Drifta disciplīnas epicentru. Daugavpils ir Pilsēta kuras posmu visi gaida katru sezonu, tāpēc kopā nosvinēsim 10 gadu jubileju jau nākamnedēļ “Blāzmā.”

Biļetes iepriekš pārdošana nopērkamas www.bilesuserviss.lv un Circle K, pieaugušajiem 15 EUR, bērniem 10 EUR (10-17 g.v.) , biļetes sacensību dienās būs iespējams iegādāties arī uz vietas. Skatītājiem iegādājoties biļeti uz galveno sacensību dienu, tā būs derīga arī kā ieeja 08.07.2023.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45270991sec.