Daugavpilī darbu sāk Latgalē pirmais veikparks

Daugavpilī, Ruģeļu ūdenskrātuvē  aktīvās atpūtas cienītājiem jau darbojas Latgalē pirmais veikparks "Wake It", kura oficiālā atklāšana notiks 2016. gada 9.jūlijā. Jaunajā veikparkā tiek gaidīti gan pieredzējuši braucēji, gan iesācēji, gan vienkārši atpūtnieki.

Jaunizveidotajā trasē pagaidām ir viens krikers, taču ar laiku tiek plānots to skaitu palielināt, lai veikdēļa cienītājiem būtu iespēja pilnveidot savas prasmes un triku meistarību.  Atpūtas dažādošanai tiek piedāvāta iespēja īrēt sup dēļus. Ar tiem var viegli slīdēt pa ūdens virsmu, bet var arī rīkot sacensības uz ātrumu.

Veikparka pārstāvis Arvis Soldāns pastāstīja: "Ja vēlaties palēkāt pa ūdeni kā ūdensblakts, tad noteikti jāizmēģina akvaskipers – tas ir visātrākais no mūsdienīgajiem ūdens pārvietošanās līdzekļiem, kurš tiek virzīts uz priekšu pateicoties cilvēka muskuļu spēkam, ritmiskām kustībām un labam noskaņojumam. Kad braukšana ar akvaskiperu būs apgūta, burtiski lidosiet virs ūdens. Tā ir iespēja ļoti atraktīvā veidā trenēt savus muskuļus. Atrakcija, kura neatstāj vienaldzīgus cilvēkus ar humora izjūtu un bērnus, ir ripošana pa ūdens virsmu ūdensbumbā jeb hidrozorbā. Arī to var izbaudīt veikparkā. Krastā ir iespēja lēkāt uz batuta, spēlēt bumbu vai vienkārši laiski sauļoties".

Sestdien, 9.jūlijā, no 11.00 līdz 15.00 visiem tiks piedāvāta iespēja bez maksas izmēģināt HAPPY SETus. Turklāt visu pārējo inventāru varēs iznomāt ar  50% atlaidi. Visas dienas garumā veikparkā notiks dažādas izlozes un  atrakcijas. Arī svētdien, 10.jūlijā, visiem pakalpojumiem būs 50% atlaide.

Ruģeļu ūdenskrātuve ir mākslīga ūdesntilpne, kas tika izveidota, gatavojoties Daugavpils HES celtniecībai. Tā atrodas 4 km attālumā no Daugavpils centra un ir iecienīta rekreācijas vieta. Ūdenskrātuves spoguļa laukuma platība ir 14,3 ha. Vidējais dziļums – 3m, bet maksimālais dziļums – 12 metri. Šeit mīt ne tikai raudas, līdakas, asari, plauži, pliči, līņi, ruduļi, karūsas, bet arī vēži. Savukārt tas nozīmē, ka ūdens ir ļoti tīrs. Atkarībā no laika apstākļiem ūdenskrātuve  neizsakāmi burvīgi maina savu krāsu – no antracītzaļās līdz svina pelēkajai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Daugavkrasti
,


Park Hotel Latgola
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.99836898sec.