Ogres Vēstures un mākslas muzejā notiks bērnu stūrīša atklāšanas pasākums

2012. gada 8. decembra sestdienas pēcpusdienā pulksten 14.00 Ogres Vēstures un mākslas muzejā notiks bērnu stūrīša atklāšanas pasākums, kurā, spēlējot spēles un ejot rotaļās, iepazīstināsim mazos muzeja viesus ar jaunām darbošanās iespējām turpmākajām sestdienām muzejā.

Sestdienas Ogres Vēstures un mākslas muzejā jau kādu laiku dēvējam par "Ģimeņu sestdienām", jo tieši šajā nedēļas dienā muzejā aizvien biežāk iegriežas ģimenes ar bērniem. Līdz šim atraktīvākai ekspozīcijas apskatei sestdienās mazais muzeja apmeklētājs saņēma īpašu ceļvedi, ar kura palīdzību, ērti iekārtojoties uz spilveniem, varēja meklēt un izkrāsot priekšmetus no muzeja pastāvīgās ekspozīcijas "Ogre – peldu un gaisa kūrorts". Ceļvedis joprojām sestdienās gaida mazos muzeja viesus.

Domājot par vidi, kurā bērns justos ērti un vēlētos uzkavēties, "Ģimeņu sestdienu" ceļveža piedāvājumu esam papildinājuši ar labiekārtotu nelielu ekspozīcijas daļu – bērnu stūrīti. Ekspozīcijā atrodamie spilveni, koka vilcieniņš un kluči (puzle ar Ogres pilsētas vēsturiskajiem attēliem) ļaus mazajam muzeja viesim sajusties muzejā vēl mājīgāk, turpretī vecākiem tas radīs kādu brīvāku brīdi muzeja izstāžu apskatei.

Bērnu stūrīša atklāšanas pasākumā sestdien, 8. decembrī, pulksten 14.00 tiksimies ar kolorītajiem muzeja tēliem – Ampelmani un Līzbetes jaunkundzi, kā arī citiem kūrorta iemītniekiem, ar kuriem kopā iesim rotaļās, spēlēsim spēles un dosimies nelielā atpūtnieku ekskursijā uz vēsturisko Ogres kūrortu, kurā jau atkal uzvēdīs Ampelmaņa iemīļoto vafeļu smarža.

Ieeja pasākumā bez maksas!

P.S. Turpmāk bērnu stūrītis darbosies ik sestdienu.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.ogresmuzejs.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53843498sec.