XCELSUS - ideāla vieta semināriem, konferencēm, apmācībām un svinīgiem pasākumiem

Reklāmraksts.

Viesu nams "Xcelsus" atrodas klusā Rīgas pievārtē - Rāmavā, tikai piecpadsmit minūšu braucienā no Rīgas centra.  Viesu nams ir veidots askētiskā minimālisma stilā un pie mums Jūs varēsiet atpūtināt no ikdienas steigas gan acis, gan prātu, gan ķermeni. 

Viesu namā ir 16 numuriņi – 14 divvietīgi, 1 pusluksa un 1 luksa numuriņš. Katrā numuriņā ir TV ar kabeļtelevīzijas pieslēgumu, tālrunis, gaisa ventilācijas un kondicionēšanas sistēma. Vannas istabā – duša vai vanna, mīksti dvieļi, personīgās higiēnas priekšmeti, fēns un siltās grīdas Jūsu labsajūtai. Rītos uz brokastīm Jūs modinās tikko svaigi ceptu smalkmaizīšu smarža. Kopumā viesu namā komfortabli iespējams izguldīt līdz 45 personām, kad tiek izmantotas visas papildvietas.

Viesu nama "Xcelsus" virtuvē saimnieko šefpavāre Inga Stinka – viņa ir Mārtiņa Rītiņa skolniece ar vairāku gadu darba pieredzi Francijā. Vairākkārtēja pavārmākslas konkursu uzvarētāja un fināliste. Lai ko Jūs vēlētos- klusas un romantiskas vakariņas, vai banketu vairāk kā 200 personām – šeit sagatavos maltīti tieši Jūsu vēlmēm! Banketu, semināru un citu saviesīgu pasākumu laikā viesu nama profesionālā komanda Jums nodrošinās pilnu ēdināšanas servisu.

Svinībām, semināriem un konferencēm piedāvājam divas zāles – Austrumu/Mazo 45 m² un Rietumu/Lielo 150 m² zāli. Nelielām viesībām vai semināriem varat izmantot Austrumu zāli, kur seminārā pie galdiem omulīgi varēs justies 20 - 22 personas, bet "pieņemšanas" tipa svinībās – 40 personas. Gaiša un plaša 150 m2 lielā Rietumu zāle būs lieliski piemērota svinīgu pasākumu vai konferenču rīkošanai. Svinīgu banketu šeit var nodrošināt līdz 120 personām ar apkalpošanu pie galdiem un līdz 200 personām pieņemšanas tipa svinībās. Konferences šeit var sarīkot līdz pat 160 personām, sakārtojot zāli "teātra" tipa izkārtojumā.

Zāles ir aprīkotas ar gaisa ventilācijas - kondicionēšanas sistēmu un aptumšojošām žalūzijām. Ir pieejams multimediju projektors, ekrāns un tāfele, bezvadu internets. Papildus tehniskais aprīkojums tiek nodrošināts pēc pieprasījuma.  Lieliskas maltītes un kafijas pauzes pagatavos pieredzējuši pavāri un meistarīgs konditors.

Ja vēlēsieties neformāli parunāties, mierīgi baudīt kamīna burvību, pārdomāt konferencē dzirdēto vai atpūsties no viesību kņadas, viesu namā ir brīnišķīgi vestibili, kuros ērti var atpūsties un justies netraucētam. Viesu labsajūtai ir pieejams arī saunas komplekss. Teritorijā ir zaļais laukums sporta aktivitātēm vai atpūtai, plaša autostāvvieta. Visā viesu namā ir centralizēta gaisa ventilācijas un kondicionēšanas sistēma, bezmaksas WiFi internets.

Aicinam Jūs izmantot akcijas piedāvajumu – visām pasākumu rezervācijām līdz 30.septembrim piedāvājam 15% atlaidi!

Gaidām Jūs ciemos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7493031sec.