5 lieliski padomi taupīgai atpūtai

Reklāmraksts. Iegādājoties tūrisma aģentūrā atpūtas piedāvājumu silto zemju kūrortā 4 cilvēku ģimenei vari šķirties pat no vairākiem tūkstošiem eiro. Turpretim, ja ceļojuma organizēšanu uzņemsies pats, tas izmaksās krietni lētāk. Kā izdevīgāk atpūsties ārzemju kūrortos?

Pirmais padoms – kā izdevīgāk iegādāties avio biļetes?

Aviobiļešu izmaksas var aizņemt līdz pat trešo daļu no brauciena kopējām izmaksām. Tādēļ iesakām jau laicīgi meklēt biļetes portālos, kuri piedāvā izdevīgus lidojumus. Pieraksties aviokompāniju jaunumiem, lai savā e-pastā pirmais uzzinātu par izdevīgākajiem piedāvājumiem un akcijām. Arī avio biļešu pārdošanas portāli ir lielisks veids, kā ietaupīt - tajos ir iespējams atrast izdevīgākos piedāvājumus no visām pasaules aviokompānijām.

Otrais padoms – kā izdevīgāk uzturēties ārzemēs?

Ir dažādas mājaslapas, kuras piedāvā noīrēt dzīvokli (vai māju, daļu mājas, istabu u.t.t.) uz noteiktu laiku pie privātpersonas.  Ja nevēlies īrēt dzīvokli, un vēlies uzturēties ārzemēs ar ierobežotu ceļojuma budžetu, izvēlies hosteli. Hosteļos pieejama koplietošanas virtuve, tā kā ietaupīt varēsi arī uz pārtikas izdevumiem. Ja tomēr vēlies apmesties lielākā komfortā, labākā izvēle būs viesnīca. Ja rezervēsi viesnīcu laicīgi – apmēram 2 – 3 mēnešus iepriekš, varēsi ietaupīt ap 50% no izmaksām. Šajā gadījumā palīdzēs speciālas mājaslapas, kuras piedāvā viesnīcu rezervēšanu visā pasaulē.

Trešais padoms – kā izdevīgāk pārvietoties ārzemēs?

Sabiedriskā transporta izmaksas citā valstī var būt ievērojami lielas. Reizēm izdevīgāk un ērtāk ir īrēt auto. Šajā jautājumā lieliski noder auto īres portāli. Jo laicīgāk rezervēsi automašīnu, jo lētāk tā tev izmaksās, turklāt cena ir atkarīga arī no īres perioda.

Ceturtais padoms -  lejupielādē noderīgas aplikācijas, kuras palīdzēs ietaupīt naudu

Aplikāciju veikalā ir iespējams atrast ne vienu vien ceļojumu padomdevēju aplikāciju. Daudzas no tām būs maksas, bet ir vērts ieguldīt tajās aplikācijās, kuras var darboties arī off-line režīmā. Izvēlies aplikāciju, kuras kartē ir atzīmēti svarīgākie apskates objekti valstī, uz kuru dodies, kā arī pievienoti apraksti par šiem objektiem. Noderēs arī restorānu un veikalu uzskaitījums.

Piektais padoms – ko darīt, ja pietrūkst naudas?

Ja ievērosi šos padomus, pasūtījumus un rezervācijas veiksi laicīgi, atvaļinājums izdosies patīkams un varēsi ietaupīt. Tomēr, ja sapņu ceļojumam pietrūkst nedaudz naudas, vai tā aptrūkusies esot ārzemēs, pēc palīdzības vari vērsties pie ātro kredītu uzņēmumiem. Ātrie kredīti var sniegt atbalstu noteiktās situācijās.  Salīdzini visus noteikumus, izvēlies sev visatbilstošāko kredītu un izvērtē savas iespējas to atmaksāt laicīgi.

Patīkamu atpūtu!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89054394sec.