Latviabeerfest sāk «putot» sociālajos tīklos Facebook un Twitter

Jau šonedēļ, pievienojoties vairākiem miljoniem sociālo tīklu lietotājiem visā pasaulē, Latviabeerfest oficiāli uzsāk komunikāciju Facebook un Twitter ar mērķi popularizēt starptautisko alus festivālu, kas šogad norisināsies Vērmanes dārzā no 25. – 27.maijam.

Sociālo tīklu saturu veidos Latviabeerfest organizatori sadarbībā ar partneriem, atbalstītājiem un pasākuma dalībniekiem, nodrošinot aktuālās informācijas apriti un veicinot pozitīvu festivāla tēla veidošanu. Tāpat arī uzsākta sadarbība ar dažādiem nozaru ekspertiem, kas nodrošinās aktuālas un kreatīvas informācijas apriti sociālajos tīklos.

Latviabeerfest vadītājs Raimonds Bergmanis uzsver, ka „festivāla komunikācija Facebook un Twitter ir lieliska izdevība sazināties ar alus kultūras atbalstītājiem ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs. Un sociālie tīkli ir īpaša iespēja pozicionēt Latvijas alus ražošanas tradīcijas, notikumus un galvenās aktivitātes.”

Latviabeerfest komunikācija sociālajos tīklos nodrošinās iespēju piedalīties dažādās festivāla organizatoru piedāvātajās aktivitātēs, saņemot dažādas festivāla dalībnieku nodrošinātās balvas un suvenīrus. Pirmais konkurss norisināsies jau aprīļa sākumā, un savu profesionālo atbalstu sociālo tīklu uzturēšanai nodrošinās arī festivāla draugs - sociālo web risinājumu guru Efumo. Interaktīvais Efumo projekts www.kurslabaks.lv nodrošinās arī apmeklētāju balsojumu par iecienītākajiem alus zīmoliem festivāla norises laikā.

Virtuālā vide ir viens no nozīmīgākajiem informācijas iegūšanas instrumentiem, tādēļ loģiska ir Latviabeerfest organizatoru izvēle popularizēt alu un tā kultūru starptautiskā līmenī, piedāvājot kvalitatīvu un ērti pieejamu informāciju.

Par Latviabeerfest

No 25. līdz 27. maijamVērmanes dārzs Rīgā trīs dienas pēc kārtas uzņems vietējos un ārvalstu alus mīļotājus. Festivālā piedalīsies visi Latvijas alus darītāji un ārzemju alus zīmoli, kuri ir Latvijas tirgū. Vācijas alus zīmoli Vērmanes dārzā veidos īpašu vācu alus "ielu". Alus festivāla laikā notiks arī starptautiskais alus šķirņu konkurss, un festivāla trijās dienās būs skatāma plaša vietējo un ārvalstu mūziķu koncertprogramma, kā arī dažādi sporta pasākumi, atrakcijas, konkursi un īpaši pasākumi bērniem. "Latviabeerfest" rīko biedrība Latvijas Alus muzejs sadarbībā ar Latvijas Alus darītāju asociāciju un Latvijas Alus darītāju savienību.

Festivāla partneri: Live Rīga, Latvijas alus darītāju asociācija, Latvijas viesnīcu un restorānu asociācija, Latvijas alus muzejs Express Travel, Travel Jam, Intelligent PR.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44977403sec.