Jelgava nesnauž ziemas miegā un piedāvā daudzas aktivitātes

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs informatīvā materiālā apkopojis ziemas tūrisma sezonas aktualitātes Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā. Materiālā atrodamas idejas, kā aizraujoši pavadīt šo ziemu Jelgavā un apkārtnē ģimenēm ar bērniem, aktīvās atpūtas cienītājiem un gardēžiem.

Zemgales lielākā pilsēta Jelgava ir viesmīlīga pilsēta, kas grib un prot uzņemt viesus arī ziemā. Šis ir gadalaiks, kad daba atpūšas, tāpēc arī mums pašiem jārod laiks atpūsties, veltīt laiku sev un saviem tuviniekiem. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina apciemot Jelgavu un tās apkārtni, lai apskatītu šīs puses skaistākās vietas, nobaudītu neparastus našķus un sasildītos ar šokolādes piparmētru tēju. Jelgavā un tās apkārtnē gūsiet tieši to, kas vajadzīgs, lai smeltos pozitīvas emocijas un aizgaiņātu ziemas nogurumu.

Informatīvais materiāls "Tūrisma iespējas Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā. Ziema 2016" ir pieejams latviešu, angļu, krievu un lietuviešu valodās, un ir lejupielādējams mājas lapā.

Materiālā atrodama informācija par radošajām darbnīcām un tematiskām ekskursijām Jelgavas un apkārtnes ievērojamākajos apskates objektos – Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, Jelgavas pilī, Ģ.Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejā, Ā.Alunāna muzejā, Zaļenieku muižā, Ziemassvētku kauju muzejā.

Materiālā apkopota arī informācija par izklaides un aktīvās atpūtas iespējām gan telpās, gan ārā. Arī Jelgavā iespējams kārtīgi izbaudīt ziemas priekus, traucoties no kalna ar ragaviņām, slidojot vai dodoties izbraucienā ar distanču slēpēm. Pēc kārtīgas izkustēšanās pa āru, sasildīties un iepazīt pirts mākslu aicina vietējie pirtnieki. Daudzveidīgu piedāvājumu ziemas sezonā sagatavojuši arī vietējie mājražotāji un uzņēmēji - materiālā apkopota informācija par vietām, kur iespējams nodegustēt vietējo mājražotāju gatavotos gardumus, kā arī atklāt to ražošanas noslēpumus.

Vairāk informācijas par šīm un vēl citas idejas ziemas pavadīšanai Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā uzziniet Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā – Akadēmijas ielā 1, tel. 63005447 vai mājas lapā www.visit.jelgava.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41393614sec.