Vasarīgajā Valmieras xRace piedzīvojumā 8.jūlijā dalībnieki peldēs Gaujā un lidos veikparkā

Sestdien, 8.jūlijā, sāksies Valmieras vasaras piedzīvojums, kas būs xRace trešais 2017. gada sezonas posms. Sacensības sagādās vasarīgas sajūtas un piedzīvojumu sacensību dalībnieki Valmieras apkaimē veiks skriešanas un velobraukšanas orientēšanās uzdevumus, kā arī pārvarēs vairākus ūdens šķēršļus, atveldzējoties vasaras svelmē.

Garmin Sporta distances un Nissan Skandi Motors Tautas  distances dalībnieki Libertu dīķī varēs izbaudīt kārtīgu lēcienu un plunkšķi veldzējošā ūdenī pie veikaparka "Delawake Cable Park". Arī līdzjutējiem visas dienas garumā tiks piedāvāta iespēja izkustēties – gan individuāli, gan komandā varēs piedalīties bezmaksas foto orientēšanās spēlē pa Valmieras pilsētas centru.

Sacensību dalībnieki distanci uzsāks pašā Valmieras sirdī – pie Svētā Sīmaņa baznīcas, Rīgas ielā, no kuras plkst. 12.00 dosies Valmieras ielās meklēt kontrolpunktus. Turpmākā distance jau ar velosipēdiem vedīs uz Gaujas krastiem un Kocēnu centru, kur būs gan jāskrien, gan jādomā raiti. Aizaugušie Gaujas krasti radīs Latvijas džungļu sajūtu un orientēšanās sadaļa būs izaicinošāka kā ierasts, bet atgūt ātrumu varēs skriešanas posmos, skrienot pa vienkāršāku apvidu. Sacensību finišs būs vietā, kur starts – pie Svētā Sīmaņa baznīcas.

Šogad sacensību seriāls norisināsies sešos posmos dažādās interesantās vietās Latvijā – 15.aprīlī sacensības notika Jelgavā, 3.jūnijā Madonā, 8.jūlijā Valmierā, 19.augustā Rīgā, kur būs nakts posms Rīgas Svētku ietvaros, 9.septembrī Talsos un sezonas noslēguma posms plānots Mārupes novadā 14.oktobrī. Katra posma ietvaros dalībnieki var izvēlēties startēt Garmin Sporta distancē ar 8 stundu kontrollaiku, Nissan Skandi Motors Tautas distance ar 6 stundu kontrollaiku vai Isostar Īsajā distancē ar 4 stundu kontrollaiku, kā arī DUO distancē.

Dalībniekiem nepieciešamais ekipējums distancē ir tikai velosipēds, ķivere un mobilais tālrunis, bet distances laikā katra komanda pēc saņemtās kartes vadās un pilda dažādus uzdevumus gan ar velosipēdiem, gan skrienot, gan arī pārvietojoties ar laivām, ko nodrošina organizatori. Sīkāka informācija par sacensībām pieejama mājas lapā www.xrace.lv zem katra posma ikonas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34459496sec.