Ceļotāju stāstu vakarā Valmierā varēs iepazīt Tuvo Austrumu pērli Jordāniju

2020. gada 25. martā pulksten 18:30 Valmieras Tūrisma informācijas centra Ceļotāju stāstu vakarā aicina uzzināt entuziastiskā piedzīvojumu meklētāja un brīvdomātāja Mārča Bogdanova pieredzes stāstus, vienatnē ar autostopiem dodoties cauri Tuvo Austrumu pērlei Jordānijai.

Gatavojoties ceļojumam 2019. gada oktobrī, Mārcim bija teorētisks plāns katrai dienai un rezervētas naktsmītnes, tomēr negaidītas situācijas visu padarīja interesantāku un piedzīvojumiem bagātāku.  Piecās dienās izdevās iepazīt jordāniešus, viņu virtuvi un tālā galamērķa neparasto dabu, nostopēt gan vieglās un kravas automašīnas, gan tūristu autobusus, kā arī nakšņot, iespējams, lētākajā hostelī valstī un arī mazākajā viesnīcā pasaulē.

Stāstu vakarā uzzināsiet arī to, kāpēc Mārcim nācās kādu laiku pavadīt policijas iecirknī un kādā mazas pilsētas tehnikumā, kāpēc viņš gandrīz netika izlaists no valsts un citus interesantus stāstus.

Mārcis neapstājas savu radošo ideju īstenošanā, arvien meklē jaunus piedzīvojumus un iedvesmo arī citus. Līdz 30 gadu vecumam viņš apceļojis jau 30 valstis. Viss turpinās, un ideju vēl ir ļoti daudz.

Dalība stāstu vakarā ir bez maksas. Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ organizatori aicina interesentus pieteikties savlaicīgi, rakstot e-pastu uz [email protected], ierodoties Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) vai zvanot pa tālruni 26332213.

Nākamais stāstu vakars notiks 2020.gada 29. aprīlī. Par to plašāku informāciju atradīsiet www.visit.valmiera.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.96111512sec.