Valmierā jaunajā tūrisma sezonā sarūpēti vairāki jaunumi

Valmieras Tūrisma informācijas centrs pauž cerību un tic, ka vasarā būs iespējams ceļot pa Latviju un iepazīt daudzas skaistas, zināmas un mazāk zināmas vietas, dabas objektus un aktīvi atpūsties.

Patlaban tiek meklēti risinājumi un jaunas iespējas, kā dažādot tūrisma piedāvājumu, izmantojot sociālo mediju platformas, dažādus digitālus risinājums, kā uzturēt pozitīvu noskaņojamu un dzīvesprieka garu.

No 27.04 vietnes Facebook.com Visit Valmiera lapā iespējams doties virtuālajā pastaigā un atpazīt Valmieru digitālajā fotoorientēšanās spēlē, savukārt  līdz 7. maijam Visit Valmiera sekotājus aicina piedalīties jaunā spēlē "Viedā Valmiera", kurā būs nepieciešama liela vērība un atjautība! Arī Valmieras muzejs piedāvā gan piedalīties fotoekskursijā "Pastaiga ar suni", gan veido dažādus risinājumus kā virtuāli iepazīstināt ar muzeja krājumu un pilsētas vēstures stāstiem.

Tiek strādāts arī pie tā, lai ceļotājiem vasaras sezonā piedāvātu jaunus pastaigu un velo maršrutus. Tiek veikti vairāku esošo maršrutu marķējuma atjaunošanas darbi, apsekošana, kā arī pavisam drīz Valmieras TIC cer iepazīstināt ar jauniem, marķētiem velomaršrutiem. Sagaidot vasaru, ceļotājus aicinās doties gan jau zināmajā Valmiera – Cēsis velomaršrutā, pa ceļam aplūkojot baltā smilšakmens milzi – Sietiņiezi, gan izbraukt velomaršruta "Zaļais Dzelzceļš" Valmieras – Dikļu posmu un doties vēl tālāk pa Zaļo Dzelzceļu. Ainavisko maršrutu Valmiera – Sīmanēnu dižozols, noteikti novērtēs garo pastaigu cienītāji! Savukārt sadarbībā ar Beverīnas novada pašvaldību tiek veikta visu iemīļotā velo un kino festivāla "Kinopedālis" 2019. gada Puspedāļa maršruta marķēšana.

Valmieras TIC ar prieku iepazīstina ceļotājus arī ar jaunumiem Valmieras pusē. Turpmāk ūdens prieku baudītājiem būs iespēja iznomāt Sup dēļus izbraucienam pa Gauju, lai dotos maršrutā Kazu krāces – Stāvie krasti vai Kazu krāces – Dzelzs tilts. Piedāvājumu nodrošinās airēšanas klubs "Straume". Paredzēts, ka nedēļas nogalēs vasarā tiks organizēti arī nobraucieni ar kopīgām vingrošanas aktivitātēm maršrutā no Daliņu pludmales līdz Dzelzs tiltam.

Tāpat arī šajā laikā paplašinājies ēdināšanas pakalpojumu piedāvājumu klāsts, jo durvis apmeklētājiem vēris jauns ģimenes uzņēmums - picu fabrika "Ozo".  

9. maijā aktīvās atpūtas centrs "Eži" plāno digitālo spēli, saistībā ar kino un velo festivālu "Kino Pedālis", šoreiz neierastākā formā! Sekojiet līdzi informācijai! Jau šobrīd digitālajā platformā Facebook ir iespēja gūt piedzīvojuma spēles garšu, piedaloties online spēlēs "Cilpojam pasaulē".

Ievērojam distancēšanos, rūpējamies par savu un līdzcilvēku veselību!

Vairāk par piedāvājumu Valmierā uzziniet www.visit.valmiera.lv!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.1437099sec.