Sagatavots ceļvedis "Valmieras puse ziemā neklusē!"

Valmieras Tūrisma informācijas centrs sagatavojis jaunu, tematisku ceļvedi "Valmieras puse ziemā neklusē!", kurā atrodami piedāvājumi daudzpusīgām aktivitātēm ziemas sezonā Valmieras pilsētā, kā arī Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novados.

Ceļvedis veidots tā, lai sev interesējošu piedāvājumu atrastu dažādas mērķauditorijas. Ieteikumus ar interesantām apskates vietām un brīvā laika pavadīšanas veidiem atradīs ģimenes, aktīvās atpūtas cienītāji, gardēži, kultūras un mākslas baudītāji, kā arī citi interesenti.

Ceļvedi veido vairākas tematiskās sadaļas. "Īsti ziemas prieki" ļaus iepazīt vietas, kur iespējams slēpot, doties izjādē ar zirgu vai izmantot citas aktīvās atpūtas iespējas. Savukārt sadaļā „Kultūras un mākslas pasaule" apkopota informācija par koncertu un pasākumu norises vietām, kā arī teātri un izstāžu namiem. "Izlaide un aizraujoša nakts dzīve" informēs par izklaides iespējām Valmieras pusē – naktsklubiem un bāriem, kā arī vietām, kuras piedāvā muzikālos vakarus. Sadaļā "Sevis lutināšana un romantika divatā" atradīsiet informāciju par saloniem, viesu un lauku mājām un rehabilitācijas centriem, kas piedāvā sildošas un nomierinošas procedūras. Savukārt sadaļā "Ziemas labumi gardēžiem" atrodama informācija par restorāniem un kafejnīcām, kas piedāvā īpašu ziemas ēdienkarti. Ceļvedī iekļautas arī saimniecības Valmieras pusē, kurās iespējams apgūt kādu arodu sevis pilnveidošanai.

Plašāka informācija pieejama www.visit.valmiera.lv, sadaļā "Sezonu piedāvājumi".

Valmieras Tūrisma informācijas centrs jau iepriekš sagatavojis tādus īpašos piedāvājums kā "Skolēnu rudens ekskursiju ceļvedis", "Zemeņu piedāvājums", "Vasaras lustes Valmieras pusē" un citus.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47261596sec.