18. janvāris vēsturē: Svin Pekinas pīles dienu

Pekinas pīle ir viens no Ķīnas nacionālajiem ēdieniem, kuri ciena ne tikai tā dzimtenē, bet daudzās jo daudzās pasaules valstīs. Pekinas pīles sagatavošanas process sakņojas tradīcijās, kas pilnveidojušās tūkstoš gadu ilgumā.

Lai pagatavotu šo ēdienu, labākā ir baltā Pekinas pīle, kas audzēta 65 dienas. Un arī pats pagatavošanas process klasiski prasa vismaz diennakti, lai pīle būtu pietiekami kraukšķīga un garšu piesātināta.

Kā šo dienu atzīmēt? Ja neizdodas pagaidīt, kad atvērsies robežas un doties ceļojumā uz Ķīnu, tad vismaz noskatīties kādu kino par šo ēdienu, jo pats pagatavošanas process ir gana ilgs, lai to tiešām spētu baudīt vienas dienas laikā. Un restorānu klāsts šobrīd ir gana ierobežots…

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunsventes muižas parks TAKA
Jaunsventes muižas parks veidots 19. gadsimta beigās. Parka platība 5,22 ha un tajā aug 27 dažādas koku sugas. | Skatīt vairāk
Jūsu pieturvieta pašā pilsētas centrā! Tallink Hotel Riga
Viesnīca ar lielisku atrašanās vietu Rīgas centrā, restorānu «Elements», kafejnīcu un konferenču centru un burvīgu personālu! | Skatīt vairāk
Subates Ezermalas parks TAKA
Subates Ezermalas parks ir vasaras sezonas iecienītākais subatiešu un viesu objekts. | Skatīt vairāk
 11.jūlijā būs laikmetīgās mākslas izstāde Liepājas reģiona TIB
11. jūlijā plkst. 18.00 mākslas galerijas “Romas dārzs” Berči zālē atklās mākslas izstādi “Nenorunāta smilšaina tikšanās II”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.56247401sec.