9 padomi, kas palīdzēs Tev saglabāt formu ceļojuma laikā

Izmanto šos 9 vienkāršos ieteikumus, lai sev saglabāt veselīgu ķermeni un garu arī ceļojuma laikā:

Saullēkta un saulrieta skrējiens

Viens no labākajiem veidiem, kā atklāt un iepazīt jaunas pilsētas, ciemus un vietas, kurās esat pirmo reizi, ir pamosties ātrāk un doties rīta skrējienā. Tā gūsti iespēju ne vien veikt fizisku slodzi, bet velti laiku arī sev, atklājot jaunas ielas, taciņas un iepriekš neredzētus skatus, kamēr citi vel guļ saldā miegā. Pēc skrējiena dodies dušā, iedzer atspirdzinošu sulu vai rīta kafiju un esi gatavs pilsētas apskatei, jau zinot, kurā virzienā vēlies doties!

Joga

Joga ir populāra visā pasaulē viena lieliska iemesla dēļ – tā lieliski der Tavam ķermenim, prātam un dvēselei. Ja ir iespēja, izmanto iespēju apmeklēt jogas nodarbību vietā, kur esi devies ceļojumā – tas paplašinās Tavu redzesloku ar jaunu pieredzi jogas pasniegšanas veidā. Pamati, kā zināms, ir vienādi, bet tos mēdz apspēlēt dažādi.

Izvēlies kāpnes, nevis liftu

Šis ir ļoti efektīvs veids gan sirds trenēšanai, gan spēka treniņam. Kāpnes izvelies gan ārā, piemēram, apmeklējot kādu slavenu pieminekli, līdz kuram augstu jākāpj, gan iekštelpās – piemēram – viesnīcā. Nosaki sev laika limitu un lec, skrien vai vienkārši kāp augšā un lejā pa trepēm 20 – 30 minūtes

Pārgājiens

Dodoties pārgājienā, Tu tiec apbalvots ne vien ar pārsteidzošām dabas ainavām un iespēju reibt no svaiga gaisa, bet arī izaicini savu organismu. Pārliecinies, ka šai nodarbei esi izvēlējies atbilstošus apavus un apģērbu, kas Tev palīdzēs ritmiski uzņemt sev vajadzīgo tempu. Labākais ir tas, ka pārgājiens Tev liks aizmirst, ka veic fizisku treniņu, jo baudas šai nodarbē patiešām netrūkst!

Velosipēds pret motoriem

Ja Tavā dienas plānā paredzēts doties ārpus pilsētas centra un jādodas uz salīdzinoši netālu vietu pilsētā vai uz blakus ciemu, izvēlies velosipēdu, nevis mehāniskos transportlīdzekļus. Pārliecinies, ka Tev līdzi ir karte un ķivere, lai vari justies droši uz ceļiem!

Pastaiga pret velobraucienu

Līdzīgi apspēlēta ideja. Ja esi izplānojis pilsētu apskatīt ar velosipēdu, pamaini šo ideju pret pastaigu! Tā iegūsi nesteidzīgu iespēju apskatīt un satikt daudz jauna savā ceļā. Lai būtu interesantāk, izmanto iespēju saskaitīt savus soļus ar kādu no tam paredzētajām viedtālruņu aplikācijām.

Pludmale un ūdens sports

Ja Tavs ceļojuma mērķis atrodas tuvu ūdeņiem vai baseinam, ir daudz iespējas, kā trenēt savu sirdi un ķermeni ceļojuma laikā. Veic aktīvu vairāku apļu peldēšanas treniņu. Ja esi cilvēks, kurš priekšroku tomēr dod zemei, nevis ūdeņiem, veic pludmales skrējienu. Izaicini sevi un šo skrējienu veic, esot līdz potītēm ūdenī. Grimstošās smiltis un ūdens pretestība Tavam skrējienam radīs lielāku intensitāti. Vel viens lielisks veids, kā pavadīt laiku ūdeņos, ir smaiļošana, kas būs lielisks treniņš Tavai ķermeņa augšdaļai.

Piedalies vietējās aktivitātēs

Tādos reģionos, kā Āzija, diezgan bieži var novērot, kā vietējie iedzīvotāji pulcējas parkos, lai kopā varētu nodoties Tai-Chi mākas pilnveidošanai vai dejošanai. Pastāv liela iespēja, ka pavisam vienkārši vari atrast vietējos, kas spēlē visā pasaulē pazīstamas spēles, piemēram, futbolu, basketbolu vai ķeršanas rotaļas ar bērniem.

Kāp klintīs

Klinšu kāpšana ir lieliska. Tā sagādā jautrus brīžus, izaicinājumus un ir labs veids, kā fiziski nodarbināt ķermeni. Ja ir iespēja, izmanto to, lai iemācītos vai pilnveidotu šo nodarbi. Pārliecinies, ka Tevi pavada labs instruktors, kas Tev iemācīs pareizo tehniku klinšu kāpšanā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk
Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.03.2024 - 20.03.2024 Neaizmirstama atpūta TUNISIJĀ! Latvia Tours
Dzidrais un tīrais ūdens pludmalēs, vēsturiskās, iespaidīgās ēkas, kā arī daudzveidīgās atpūtas iespējas piesaista tūristus katru gadu. | Skatīt vairāk
no 525 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42776394sec.