8 idejas, kā īsināt laiku lidostā

Ceļojot svarīgs ir ne vien pats galamērķis, bet arī ceļš līdz tam – nereti, dodoties uz ārzemēm, nākas pavadīt daudz laika lidostās. Samsung ir apkopojis astoņus ieteikumus, kā šo šķietami nelietderīgo gaidīšanas laiku padarīt jēgpilnu un interesantu.

"Katrs, kurš ir ceļojis ar lidmašīnu, noteikti var atcerēties situāciju, kad līdz lidmašīnas reisam palikušas vēl vairākas stundas un gribētos, lai tās paskrien ātrāk – it sevišķi, ja lido ar pārsēšanos vienā vai vairākās lidostās. Parasti īsinām laiku, izmantojot sociālos tīklus, guļot, lasot grāmatu vai žurnālu, bet ir tik daudz citu iespēju, kā nodarbināt sevi lidostā – sākot ar dažādām spēlēm, līdz skaistumkopšanai," stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs.

Pastaiga ar mērķi

Izaicini sevi, dodoties pastaigā pa lidostu – ja izmanto viedpulksteni, uzstādi sev soļu mērķi, piemēram, 10 tūkstošus, un apstaigā visus iekāpšanas sektorus, kamēr mērķis ir sasniegts. Tā ne vien izkustēsies, bet arī atklāsi kādu neredzētu nostūri pat pazīstamā lidostā.

Aprunājies ar svešinieku

Lidostās satiekas cilvēki no visdažādākajām valstīm un kultūrām, tāpēc tie, kam patīk komunicēt, var iepazīties un aprunāties ar citiem garlaikotiem pasažieriem, tā ne vien iepazīstot citas kultūras, bet, iespējams, iegūstot jaunus draugus, ko apciemot nākamā ceļojuma laikā.  

Spēlē spēles

Nelielas galda spēles, kāršu spēles, vārdu spēles, mobilās spēļu konsoles vai spēles viedtālrunī – katram ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko spēļu veidu. Spēlējot spēles, laiks paskries nemanot.  

Padari iekavētos darbus

Tie, kas nedodas atvaļinājumā, bet gan darba braucienā, var izmantot gaidīšanas laiku lietderīgi, padarot iekavētos darbus. Tam lieliski noder lidostās esošās biznesa atpūtas zonas, kur pieejamas ērtas sēdvietas un darba galdi, dzērieni un uzkodas, kā arī citi labumi.

Izmanto laiku skaistumkopšanai

Daudzās lidostās ir pieejami arī skaistumkopšanas saloni, tāpēc gaidīšanas laiku vari izmantot dažādām procedūrām, kam ikdienā neatliek laika – izbaudi sejas masāžu, apmeklē manikīru vai apgriez matus.

Ātra ekskursija uz pilsētu

Ja caurbraucot lidostā jāpavada vairākas stundas, izvērtē, vai vari paspēt aizbraukt apskatīt tuvāko pilsētu. Braucot ar vilcienu vai metro, līdz pilsētas centram bieži vien var nokļūt dažu minūšu laikā, savukārt atsevišķās lidostās pieejamas speciālas ātrās ekskursijas ar autobusu līdz pilsētai un atpakaļ.

Apmeklē izstādes

Lielākajās lidostās nereti ierīkotas dažādas vietējo mākslas darbu, zinātnes sasniegumu, vēstures vai īpašiem notikumiem veltītas izstādes vai nelieli muzeji, kurus var apmeklēt, lai uzzinātu vairāk par valsti un tās kultūru.

Jūties kā īpaši svarīga persona

Tiem, kas no 29. maija līdz pat 2019. gada beigām iegādāsies Samsung Galaxy S10+ viedtālruni ar vismaz 512 GB atmiņu, būs iespēja bez maksas izmantot Baltijas lidostu biznesa atpūtas zonas, iziet paātrināto drošības kontroli un iegūt 900 PINS punktus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7168839sec.