Eltur: Kur doties krāšņos pavasara ziedus vērot, ja ceļojumam uz Holandi nepietiek līdzekļu

Nav šaubu, Holandes ziedu dārzi pavasarī aizrauj elpu gandrīz katram. Tomēr, kurp doties vērot krāšņās tulpes un narcises, ja nepietiek ne līdzekļu, ne laika ceļojumam uz Rietumeiropu? Kā izrādās, krāšņi tulpju dārzi ir tepat Lietuvā. Vairāk stāsta ceļojumu aģentūras Eltur direktore Elīna Jegorova.

"Jau trešo gadu organizējam vienas dienas braucienu uz Lietuvas Burbišku muižu, kuras teritorijā viesus priecē pavasara ziedi. Daudzi uz Lietuvas Burbišku muižu dodas festivāla laikā, kad tur gan skan mūzika, gan tiek organizēti tirdziņi. Tomēr mēs esam izvelējušies doties uz Burbiškiem, kad var baudīt mieru un klusumu, klausīties putnu dziesmās un būt tuvāk dabai. Tikai tad var izbaudīt patieso vietas šarmu un aplūkot ziedus. Papildus apmeklējam arī Pakrojas muižas kompleksu, Bistrampoles muižu un Taujenu muižu," stāsta Elīna.

Lai gan ceļotāji Lietuvas tulpju dārzus mēdz saukt par "Mazo Holandi", Eltur direktore šādu salīdzinājumu nelieto. "Pati esmu bijusi Holandes milzīgajos ziedu laukos, tādēļ Lietuvas dārzus ar Holandi nemaz nevar salīdzināt. Tur apjomi ir daudz lielāki. Tomēr Lietuvas tulpju dārzos noteikti ir vērts paviesoties. Vairāki mūsu klienti to dara pat atkārtoti."


Savukārt maija beigās Eltur aicina doties braucienā, kur var paspēt aplūkot gan Dobeles ceriņu dārzu, gan Babītes rododendru selekcijas un izmēģinājumu audzētavu. Kā pastāstīja Elīna, šis brauciens īpašu atsaucību iemantojis ceļotāju vidū, kuri paši aizrāvušies vai nodarbojas ar dārzkopību.

Lai gan ceļojumu aģentūra Eltur atrodas Bauskā, tā kļuvusi pieejamāka arī Rīgas iedzīvotājiem. Aģentūra sākusi piedāvāt ceļojumus ar izbraukšanu gan no Rīgas, gan Bauskas, līdz ar to arī abos minētajos braucienos būs ērti doties abu pilsētu un tuvākās apkārtnes iedzīvotājiem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.eltur.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59684801sec.