Kapēc gūt pieredzi, mācoties ārzemēs?

Mācības ārzemēs joprojām nezaudē savu aktualitāti un izskaidrojums tam ir pavisam vienkāršs. Jaunieši cenšas iegūt kvalitatīvu izglītību un perspektīvu profesiju, lai kļūtu par konkurētspējīgu darbinieku mūsdienu darba tirgū, un  tas ir tikai pašsaprotami!

Ja Jūs esat izlēmuši studēt ārzemēs vai sniegt šādu iespēju savam bērnam, ir jāizvērtē visi piedāvājumi, lai pieņemtu pareizo lēmumu. Ja nespējat izvēlēties starp vairākām valstīm, būtu jāņem vērā tādi aspekti kā izglītības sistēma, pieeja finanšu resursiem, attālums no mājām un individuālās vēlmes. Protams, pirms spert šo atbildīgo soli doties studēt ārzemēs, ir jāpārliecinās par savu motivāciju un vēlmi mācīties pavisam citādāk, nekā esat pieraduši.

EC Durbe sniedz ieskatu nozīmīgākajos argumentos, kādēļ dot priekšroku izglītībai ārzemēs:

1. 100% "iegremdēšanās" jaunā vidē

Nav labākas iespējas iemācīties svešvalodu kā esot vidē, kurā šo valodu var dzirdēt visbiežāk. Līdz ar to valodas apgūšana tiek paātrināta un vēlamie rezultāti tiks sasniegti daudz ātrāk

2. Iespēja ceļot

Studējot ārzemēs, brīvlaiks vai brīvdienas ir piemērotākais laiks, lai izpētītu pilsētu, dodoties pastaigā pa šaurajām ieliņām, izbaudītu labākos vietējos ēdienus un apmeklētu jauniešu iecienītākās atpūtas vietas.

3. Iepazīšanās ar jaunu kultūru

Atšķirības dažādu valstu iedzīvotāju vidū izpaužas ne tikai valodā; atšķirīgi ir arī cilvēku ieradumi, stereotipi, uzskatiem, vērtības un izskats, kas ietekmē dzīves uztveri un ikdienu. Studenti, kuriem bijusi personīga pieredze, sastopoties ar dažādu tautību cilvēkiem, ir iecietīgāki un vairāk izprot citu valstu kultūras, kā arī apzinās savas kultūras īpatnības!

4. Unikāla pieredze un sevis izzināšana

Dodoties studēt uz ārzemēm, tiek iegūta vērtīga pieredze, kuru nav iespējams aizvietot! Esot pavisam nezināmā vidē, cilvēks iemācās adaptēties un orientēties vēl nepiedzīvotās situācijās! Spēja adaptēties, bez šaubām, nostiprina raksturu un pašpārliecinātību par sevi un savām spējām.

5. Draugu loka un redzesloka paplašināšana

Ja jaunietis ir pozitīvs, aktīvs un atvērts jauniem piedzīvojumiem, viņš noteikti iegūs jaunus draugus un domubiedrus. Ir iespēja iepazīties ne tikai ar vietējiem studentiem, bet arī ar tiem, kuri – tāpat kā Jūs – ir atbraukuši iegūt jaunas zināšanas!

6. Konkurētspējas paaugstināšana darba tirgū

Ekonomika kļūst arvien globālāka – valstis investē starptautiskajā tirgū, uzņēmumi dibina jaunas pārstāvniecības citās valstīs. Ārzemju izglītības iestādes absolventam ir lieliskas izredzes iegūt darbu kādā no starptautiskajiem uzņēmumiem. Pēc darba devēju domām, šiem jauniešiem piemīt lieliska motivācija un vēlme, viņi tiek uzskatīti par patstāvīgiem cilvēkiem, kas nebaidās no pārmaiņām un ir gatavi atrast izeju no jebkuras neparedzētas situācijas un grūtībām!

Kā redzat, mācībām ārzemēs ir daudz priekšrocību, bet gala lēmums par labu izglītībai ārzemēs, protams, ir jāpieņem Jums pašiem! Ja iepriekšminētie iemesli Jums šķiet nozīmīgi, esat uz pareizā ceļa pretī spīdošai karjerai! Vairāk informācijas par izglītību ārzemēs skatieties EC Durbe mājaslapā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12259603sec.