10 veidi, kā ceļojumu aģenti var piešķirt pievienoto vērtību jūsu atvaļinājumam

Pašsaprotami, ka mūsdienās teju ikvienam ir iespējas veikt gan lidojumu, gan naktsmītņu, kā arī apskates objektu rezervāciju tiešsaitē. Tomēr izvēles klāsts ir tik plašs un reizēm mulsinošs, ka jāpatērē neskaitāmi daudz laika, lai visu detalizēti izpētītu. Un ja paša izplānotajā ceļojumā kas noiet greizi, īsti nav neviens, pie kā vērties problēmas risināšanā.

Kā viena no iespējām, pataupīt satraukumu un laiku, ir opcija vērsties pie ceļojumu speciālistiem. Minam Tev 10 iemeslus, kādēļ šie palīgi var palīdzēt piepildīt ar ceļošanu saistītos sapņus.

1.    Ceļojumu aģentūras Tev palīdz izvēlēties labāko galamērķi. Vidējie tiešsaites ceļojumu mednieki izpēta vismaz 30 portālus, plānojot braucienu. Tiek pavadītas neskaitāmas stundas, sijājot informāciju, ko ievietojis kāds svešinieks. Savukārt Tūrisma profesionāļi sniedz savas zināšanas – galamērķī bijuši paši vai kāds uzņēmuma pārstāvis. Labs ceļojumu aģents ir gluži kā psihologs, jo zina aptuvenās klienta vēlmes un, pēc komunikācijas ar to, nosaka, kas tam patīk un nepatīk, tādējādi spēj norādīt pareizo galamērķi gan klientam, gan tā ceļabiedriem.

2.    Ceļojuma profesionāļi sniedz atbalstu ceļojuma laikā. Tie gluži vai sēž jums uz pleca kā sargeņģeļi un pavada jūs neklātienē no izceļošanas mirkļa līdz brīdim, kad atgriežaties mājās ar neskartu bagāžu.

3.    Tie rūpējas par drošību ceļojuma laikā. Būt par ceļojumu profesionāli, nozīmē zināt visus jaunumus un aktualitātes. Tie brīdina, ja ceļojuma vietā ir kādas bīstamas slimības vai draud briesmas. Ja uzbrūk teroristi vai krasi mainās laikapstākļi, aģenti sazinās ar saviem klientiem, lai pārliecinātos, ka tie ir drošībā vai atbilstoši reaģē, ja tas nokļūst briesmās.

4.    Tie kārto visas papīru lietas. Bieži vien aiz neuzmanības vai nezināšanas, ceļotājiem nākas atgriezties no iecerētā brauciena jau lidostā, jo trūkst vīza, pase ar attiecīgo derīguma termiņu  vai kāda cita vajadzīgā formalitāte. Savukārt ceļojuma profesionālis nodrošinās jūs ar visiem vajadzīgajiem dokumentiem un radīs jums drošības izjūtu.

5.    Tas izvēlēsies pareizo apdrošināšanu. Ceļojuma profesionālis jums liks izvērtēt vajadzīgās apdrošināšanas polises noformēšanu, kā arī, izvērtēs jūsu nepieciešamību veselības apdrošināšanai, balstoties arī uz jūsu vecumu.

6.    Tie ietaupīs jūsu naudu. Lai arī tūrisma profesionāļi nevar sniegt solījumu ietaupīt vairāk naudu, kā plānojot individuālo ceļojumu, tiem tomēr ir pieejams ļoti plašs klāsts ar akcijas un atlaides cenām viesnīcām, kā arī zināmi labākie laiki, kad pasūtīt aviobiļetes.

7.    Plašs sabiedroto skaits pasaulē. Ceļojumu aģenti spēj savienot darbu birojā ar plašu sadarbības partneru un kontaktu skaitu visā pasaulē. Tādējādi tie spēj nodrošināt jūs ar lieliskiem ieteikumiem par apmeklējamajiem objektiem un atpūtas vietām.

8.    Tie piedāvā veikt ceļojuma apmaksu pa daļām. Atšķirībā no tiešsaistes rezervēšanas portāliem, dažas ceļojumu aģentūras piedāvā ceļojuma apmaksu veikt pa daļām līdz brauciena dienai.

9.    Ceļojuma noorganizēšana ģimenei vai draugu grupai. Reizēm šāda brauciena izplānošana aizņem dienu vai pat divas. Turpretī ceļojumu aģenti visu spēj operatīvi ieplānot, spējot nodrošināt grupu pat ar blakus sēdvietām lidmašīnā.

10.    Aģenti sniedz vajadzīgos ieteikumus, kas attiecas uz konkrēto valsti, kuru plāno apceļot. Tie zina par aptuvenajiem laika apstākļiem, apskates objektiem un laikiem, kad tie ir vispārpildītākie. Ieteikumi palīdzēs vēl veiksmīgāk izplānot sava brauciena detaļas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15357304sec.