6 lietas, ko darīt Berlīnē

Kaut gan Berlīne varētu saistīties lielākoties ar tās populārākajiem apskates objektiem, piemēram, Berlīnes mūri, Brandenburgas vārtiem vai Reihstāgu, šajā pilsētā ir arī citas lietas un vietas, kas varētu ieinteresēt tūristus ar visdažādākajām gaumēm.

Karaoke

Iespējams, ka nekad nebūsi sajutis tik lielu pacilātību, kā vērojot 70 gadus vecu sirmgalvi, kas dzied ne visai precīzi un skanīgi Džonija Keša dziesmu, bet kuram publika tik un tā aplaudē ar vislielāko sirsnību un laipnību, brīdī, kad neviens nav pat iereibis. Tieši šāda atmosfēra valda BearPit karaokē Mauerpark amfiteātrī katru svētdienas pēcpusdienu.

Izpēti pamestu lidostu

Iespējams, ka tik un tā bija ieplānots doties uz parku, kas atrodas slēgtās Tempelhofas lidostas vietā, kur braukā velosipēdisti un jaunieši ar skrituļdēļiem un skrituļslidām. Taču nevajag apstāties tikai pie atpūtas parkā. Arī vecās lidostas ēkas izpēte var būt gana interesanta. Lidostā ir gan daļas no Trešā reiha bunkura, gan deviņdesmito gadu basketbola laukuma, tāpēc ekskursija pa šo lidostu varētu būt iespaidiem bagāta.

Nonāc mazā koncertā

Pārbāzts ar veciem instrumentiem, klaviersalons Christophori , kas dienas laikā ir darbnīca un noliktava, vakaros kļūst par ekscentrisku koncertzāli, kurā tiek rīkoti mazi, intīmi pasaulslavenu klasiskās mūzikas un džeza dziedātāju koncerti. Šī ir lieliska vieta, kur ar vīna glāzi rokās aizmirsties mūzikas skaņās. Samaksa par koncertu jāveic tikai pēc koncerta beigām, un balstās tikai uz skatītāju ziedojumiem.

Pastaigājies pa pamestu atrakciju parku

Kādreiz izslavēts Austumvācijas atrakciju parks "Spreepark" tagad ir slēgts jau vairākus gadus, bet tam tik un tā piemīt sava veida burvība. Taču parka teritorijā jādodas apzinoties dažādus riskus – gan fiziskus (sapuvuši dēļi), gan psihiskus (panorāmas rats uzpūšot vējam izdod čīkstošas un savādas skaņas).

Dejo bez apstājas

Farb Fernseher ir lielisks mazs naktsklubs, ja vēlies dejot un dejot, bet negribi stāvēt garā rindā, lai iekļūtu Berlīnes ekskluzīvākajā naktsklubā Berghain. Ierodies tur ap vieniem, diviem naktī, pasūti Vodka Mate (ierasts Berlīnes klubu dzēriens) un gatavojies dejot uz pārpildītas deju grīdas.

Izbaudi ūdenspriekus

Vasaras siltie laikapstākļi ikvienu berlīnieti var izdzīt no pilsētas uz netālajiem ezeriem. Viens no iecienītākajiem ir Bernsteinsee ezers, pie kura var nokļūt izejot cauri skaistam mežam. Ezers ikvienu sagaida ar baltām smilšu pludmalēm un caurspīdīgu ūdeni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41653991sec.