5 ieteikumi mierīgam ģimenes atvaļinājumam

Teju ikkatrā ceļojumā gadās kāda sīkākā lieta, kas mēdz noiet greizi. Latviešiem raksturīgais teiciens - "izkāpt no gultas ar kreiso kāju" - lieliski strādā arī atvaļinājuma laikā un bieži vien gadās visdažādākās problēmas - pamatīgi moskītu vai pat medūzu kodieni, nelabvēlīgi laika apstākļi, slikts garastāvoklis un vēl tūkstošiem citi iemesli. Tomēr, veicot nelielu pielāgošanos un mainot attieksmi pret notiekošo, ir iespējams šīs situācijas - ja ne novērst - tad uzlabot gan.

1. Dažreiz ir jāuzupurējas miera labad

Kad ceļojuma laikā rodas domstarpības, dažreiz labāk piekāpties. Piespiežot sevi doties tur, kur vēlas pārējie ģimenes locekļi, bet pats īsti nē, būsi pārsteigts par piedzīvoto – citreiz šāds lēmums spēj sagādāt negaidītas un patīkamas sajūtas.

2. Ieturi maltīti mājās

Restorāni atvaļinājuma laikā var uzdzīt stresu – ir jāizlemj, kurp doties ieturēt maltīti, jārezervē galdiņš un jāveic citas formalitātes. Pietiekoši sarežģīts process, kas jārisina atpūtas laikā. Tieši tāpēc dažreiz, izlemjot ceļojuma laikā īrēt māju, dzīvokli, vai vismaz izvēloties viesnīcu ar brīvi pieejamu virtuvi, ieguvums būs ne tikai labsajūtas nodrošināšanā, bet arī līdzekļu ietaupīšanā.

3. Zini savas robežas

Esi reālistisks un saproti, ko un cik lielos apjomos vari paspēt aplūkot. Ja ceļo kopā ar savu tanti, tad zini, ka būsi tik ātrs, cik viņa, ne ātrāks. Noskaņojies, ka visu neuzspēsi aplūkot un koncentrējies uz kopā pavadīto mirkļu izbaudīšanu.

4. Pavadiet laiku arī atsevišķi viens no otra

Izplānojiet atpūtas brīžus ik pa trim vai četrām stundām, kad varat pavadīt laiku atsevišķi cits no cita. Atrodiet laiku, kad varat palasīt grāmatu vai vienkārši vienatnē pastaigājaties gar jūras krastu. Šāda pastaiga lieliski palīdzēs izvēdināt arī galvu.

5. Ieplānojiet pēcpusdienas savām kaprīzēm

Dienas laikā vienmēr pienāk brīdis, kad esat atgriezies no pludmales, bet vēl nav pienācis vakariņu laiks – tas ir brīdis, lai ģimenes lokā veiktu kopīgas aktivitātes, uzspēlētu spēles vai vienkārši relaksētos. Izbaudiet šos kopā pavadīšanas mirkļus un iegūstat pozitīvas emocijas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,


Hercogs Mārupe
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19730616sec.