Vai zini, par ko visbiežāk strīdas pāri ceļojumu laikā?

Kopīgs ceļojums var kļūt par kārtīgu attiecību pārbaudījumu: viena vienīga problēma var novest pie saspīlējuma un kārtīgas ķildas. Uzzini, kādi īsti ir 10 vistipiskākie pārīšu kašķi kopīga ceļojuma laikā.

Ceļš uz lidostu

Pats ceļojuma sākums jau var kļūt par strīdu iemeslu pārīšu starpā – tas ir kā likums, ka viens no abiem ceļotājiem vienmēr vēlēsies ierasties laicīgi, nevēloties stāvēt garās rindās, savukārt otrs – nespēs savlaicīgi izčammāties, jo uzskatīs, ka pāragri steigties nav nepieciešams. Nav svarīgi, kura metodes ir iedarbīgākas, strīds tāpat šajā situācijā ir neizbēgams.

Koferu pakošana

Problēmas sagādā ne vien koferu nodošana lidostā, bet arī to pakošana – visierastākais nīgrais pārmetums, krāmējot koferus, ir "Vai tiešām tev ir nepieciešami astoņi pāri kurpju?" vai "Ar pieciem T-krekliem nebūs gana?" - uz šiem jautājumiem, dodoties ceļojumos, otrai pusītei var nākties atbildēt diezgan regulāri. Došanās ceļojumā pati par sevi spēj būt diezgan satraucoša, tāpēc ir tikai saprotams, ka nevajadzētu pārāk satraukties par sava partnera kofera saturu. Labāk mierīgi piepalīdziet mīļotajam aizvilkt pārkrautā kofera rāvējslēdzēju un sāciet savu atvaļinājumu bez rūpēm.

Problēmas atrast ceļu

Kad saplīst navigācijas sistēma, mape aizmirsta mājās, vai telefons izlādējies, daudzi izlemj paļauties uz savu izcilo intuīciju un orientēšanās spējām. Kad partneris aizrāda, ka jau otro reizi tiek riņķots ap vienu un to pašu māju, ieteikums tiek uztverts ar nīgru rūcienu…

Kurš paņēma pases?

Pat tad, ja punktuālais partneris strīdā par laicīgu ierašanos lidostā ņems virsroku, strīda turpinājums visbiežāk ir neizbēgams – jautājums "Kurš paņēma pasi" sākumā spēj radīt mazu sirdstrieku un pēcāk arī kārtīgu kašķi. Strīds parasti beidzas, kad vairāk iekarsusī puse nejauši atrod pasi savas žaketes kabatā, bet kaunas to atzīt, lai izvairītos no ierastā "Es taču teicu!".

Pludmales "skaistumu" novērošana

Šeit nelīdzēs pat lielākās saulesbrilles: jebkurš pamana sava partnera neuzkrītošo šķielēšanu uz citiem pludmales knapi ģērbtajiem apmeklētajiem. Neliela greizsirdība ir viens no ierastākajiem pārīšu strīdiem, tāpēc labāk nedaudz atslābināties, paņemt labu lasāmvielu un partnerim pārlieku nepārmest – lieka tirdīšana abus tikai nokaitinās.

Kad partneris nevēlas aizsargāties pret saules apdegumiem

Gandrīz katrās attiecībās ir tas viens cilvēks, kurš nekad "nevēlas iesmērēties ar pretapdegumu krēmu, lai neapdegtu saulē," taču pludmalē vēlas gulēt teju līdz vakaram. Protams, visi vēlas nosauļoties, taču neuzmanība var atmaksāties ar veselības problēmām. Turklāt, arī brīvdienu jautrība var ciest no pārāk stipras apdegšanas – protams, labāk atpūties būs tas, kurš būs uzmanījies sauļošanās laikā, nekā tas, kurš pēc dienas pludmalē izskatās pēc vārīta vēža.

Par daudz alkohola

Kopā ar mīļoto siltā vasaras vakarā baudīt kokteiļus – tik romantiski tas nemaz nav. Pilnīgi apmaksātā atvaļinājumā vienmēr nākas saskarties ar bailēm, ka ar vienu kokteili nepietiks. Lielais kokteiļu piedāvājums un lētās cenas var likties gana vilinošas – kad partneris nolemj padoties vājumam, nākamais rīts var kļūt diezgan saspringts. Paģirains, guļošs un neizgulējies partneris noteikti var kļūt par slikta garastāvokļa iemeslu abiem.

Flirtēšana ar viesnīcas personālu

Ne tikai pludmalē rodas vēlme flirtēt ar svešiniekiem, bet šāda vēlme var rasties arī viesnīcā vai restorānā. Ja ceļo viens, tā nav problēma, taču dodoties atvaļinājumā kopā ar otro pusīti tas var atkal novest pie ķildas Cita zeme, citi tikumības principi – tā vietā, lai pievērstu uzmanību mīļotajam, atvaļinājuma uzkrājumi var nonākt oficianta dzeramnaudā. Tā vietā varbūt tomēr koncentrēties uz abpusējiem mīlestības apliecinājumiem ar mīļoto.

Izēšanās

Viesnīcā, kas piedāvā bezmaksas ēdienreizes, tā var gadīties bieži – ieraugot lielo ēdienu klāstu, acis nespēj atrauties un šķīvis ātri vien piepildās līdz malām. Un protams, pēc tik kārtīgas izēšanās noteikti ir uz pāris stundiņām jāatlaižas gultā, kas nozīmē krietnas izmaiņas plānotajā aktīvajā dienas plānā.

Parkošanās lidostā

Atgriežoties no ceļojuma, bieži rodas liels apjukums – "Kurā stāvvietā mēs atstājām auto? B1? C1? E1?" Protams, pārmetumu kalns gāžas pār to, kura uzdevums bija iegaumēt auto atrašanās vietu. Pēc ilga laika, kad tas beidzot atrast, rodas nākamā problēma – "Kur tu noliki mašīnas atslēgas?"

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12842393sec.