Par ceļojumu firmu Aletour pienāk sūdzības no biznesa partneriem

Pēdējā laikā aizvien biežāk ceļotāji sniedz sūdzības par atsevišķu Latvijas tūrisma firmu (Simply Travel, Panorama tours) darbību, kuras nodarbojas ar krāpniecību, tāpēc Travelnews.lv aizvien vairāk pievērš uzmanību tūrisma aģentūru darbībai.
Šoreiz vairākas sūdzības Travelnews.lv birojā ir ienākušas no biznesa partneriem, kuri sūdzas par rēķinu neapmaksāšanu no tūrisma firmas «Aletour» puses. Interneta vietnē www.aletour.lv tūrisma firma «Aletour» sevi dēvē par tūroperatoru. Jāatzīmē, ka tūrisma firma «Aletour» ir reģistrējusies TATO datu bāzē (http://tato.em.gov.lv) kā tūroperators, taču negarantē klienta iemaksātās naudas drošību. Tūrisma firma «Aletour» nav arī Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācijas (ALTA) biedrs. Tās izcelsme ir meklējama Itālijā un saistīta ar kompāniju, kurai interneta vietne ir www.aletour.com.

Travelnews.lv redakcija apmeklēja (21.08.2013) «Aletour» biroju Brīvības ielā 91, lai uzzinātu vairāk par šo tūrisma firmu, taču biroja durvis bija slēgtas gan pulksten 12:00, gan pulksten 13:25. Telefoniski sazināties ar tūrisma firmas «Aletour» biroju Travelnews.lv redakcijai arī neizdevās. Aptaujājot tūrisma firmas «Aletour» sadarbības partnerus, Travelnews.lv redakcija noskaidroja, ka daudzām firmām ir noslēgti sadarbības līgumi, bet konkrēti darījumi nav notikuši vai arī īpašu problēmu nav bijis.

Protams, ka Travelnews.lv šajā gadījumā nevar ne noliegt, ne apstiprināt, ka tūrisma firma «Aletour» ir negodīgs ceļojumu tirgus dalībnieks, taču pēc mūsu pieredzes ir apstiprinājies, ka bieži vien starpfirmu finansiālās problēmas pārceļas uz ceļotāju pleciem. Tāpēc ceļotājiem iesakām izvēlēties drošas un pārbaudītas tūrisma firmas un neiekulties nepatīkamos piedzīvojumos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49368501sec.