Pludmalē ir pārāk daudz oļu! Britu tūroperators nosauc dīvainākās klientu sūdzības

Iespējams, jums ir nācies izteikt sūdzību par nekvalitatīvu apkalpošanu numurā vai gaužām netīru viesnīcas peldbaseinu, tomēr šo atpūtnieku neapmierinātības cēloņi, šķiet, pārspēj pat saprāta robežas.

Lielbritānijas ceļojumu aģentūra "Opodo" nesen atklājusi neparastākās savu klientu sūdzības, kas, jāatzīst, patiešām liek pasmaidīt. Tā, piemēram, kāda saniknota atpūtniece uzņēmuma aģentam apgalvojusi, ka brīvdienās Meksikā nolauzusi nagu, un norādījusi, ka tas noticis, jo pludmalē esot bijis "pārāk daudz oļu".

Tikmēr cita sieviete bijusi gaužām neapmierināta par savām brīvdienām ārzemēs, tūrisma aģentūrai sūdzoties par "pārāk karstu" laiku un "pārāk asu" ēdienu, piebilstot, ka tur "gandrīz neviens nerunāja angliski".

Ceļotāji, šķiet, ir pārliecināti, ka viņu ceļojumu aģentūra spēj kontrolēt arī laika apstākļus – kāds pāris pieprasījis atgriezt iztērēto naudu par divas nedēļas ilgu medusmēneša ceļojumu uz Maldīvu salām, jo vienā no pēcpusdienām esot lijis lietus, kamēr viņiem esot apgalvots, ka saulains laiks būšot visa ceļojuma garumā.

Vēl kāds sadusmots atpūtnieks, kurš bija rezervējis braucienu uz atrakciju parku "Universal Studios" Floridas štatā, ASV, pieprasīja kompensāciju, jo brauciens ar amerikāņu kalniņu atrakciju "Incredible Hulk" viņu pamatīgi pārbiedējis. Savukārt kāds manāmi sabijies klients, kurš lidojis uz Rumānijas galvaspilsētu Bukaresti, pirms ceļojuma vēlējies noskaidrot, kā iespējams izvairīties no vampīriem.

Kā izrādās, daļa ceļotāju gluži vienkārši nespēj šķirties no saviem mājdzīvniekiem – pat ne uz īsu brīdi. Tā, piemēram, kāda sieviete uzstājusi, ka viņas kaķim jāceļo nevis lidmašīnas bagāžas telpā, bet gan pirmās klases salonā, kamēr kāds kungs, rezervējot aviobiļeti uz Brazīliju, vēlējies uzzināt, vai viņa pitonam vajadzīga pase.

Tikpat kuriozs bijis kāda vīrieša zvans uz ceļojumu aģentūru – tā kā bija atcelts viņa avioreiss no Lielbritānijas uz Maiami, viņš jautājis, vai uz ASV pilsētu nav iespējams doties ar vilcienu "Eurostar".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45739293sec.