Apdrošinātājs atbild uz ceļotāju biežāk uzdotajiem jautājumiem par Covid-19

Seesam Insurance AS ir apkopojuši atbildes uz klientu biežāk uzdotajiem jautājumiem, pēc Covid-19 pandēmijas stāvokļa izsludināšanas.

Jautājums: Kas notiek ar ceļojumu apdrošināšanas segumu, ja tomēr izlemju turpināt ceļojumu?

Atbilde: Ceļojumu apdrošināšana ir spēkā atbilstoši noteikumiem, ja vien apdrošināšanas gadījums nav saistīts ar COVID-19 vīrusu vai to ierobežojošiem pasākumiem. Piemēram, ja ceļojuma laikā saslimsiet ar gripu vai iegūsiet kājas traumu, Seesam segs radušos medicīniskos izdevumus, atbilstoši apdrošināšanas noteikumiem.

Jautājums: Ko darīt, ja esmu "iestrēdzis" kādā no valstīm COVID-19 ierobežojošo aktivitāšu dēļ?

Atbilde: Jums ir jāsazinās ar Ārlietu ministrijas konsulāro departamentu, zvanot +371 26 33 77 11 vai sazinoties pa e-pastu [email protected], lai noskaidrotu atgriešanās iespējas Latvijā.

Jautājums: Ko darīt, ja esmu saslimis ar koronavīrusu COVID-19 un atrodos ārpus Latvijas?

Atbilde: Jums ir jāsazinās ar Ārlietu ministrijas konsulāro departamentu, zvanot +371 26 33 77 11 vai sazinoties pa e-pastu [email protected], lai noskaidrotu atgriešanās iespējas Latvijā.

Seesam atlīdzinās izdevumus par apdrošinātajai personai sniegto medicīnisko palīdzību, kas saistīta ar ārstēšanos no koronavīrusa, ja ceļojums un polise bija iegādāta pirms Ārlietu ministrija publicēja oficiālo paziņojumu, ar aicinājumu nedoties uz konkrēto valsti, un persona devās ceļojumā pirms 12.03.2020, kad Pasaules Veselības organizācija izsludināja ārkārtas situāciju.

Jautājums: Ko darīt, ja tieku ievietots karantīnā un tāpēc netieku atpakaļ uz Latviju?

Atbilde: Jums ir jāsazinās ar Ārlietu ministrijas konsulāro departamentu, zvanot +371 26 33 77 11 vai sazinoties pa e-pastu [email protected], lai noskaidrotu atgriešanās iespējas Latvijā pēc izlaišanas no karantīnas.

Jautājums: Vai risks ceļojuma anulēšana saslimšanas dēļ būs spēkā, ja pirms ceļojuma saslimstu, bet lidojums tiek atcelts COVID-19 ierobežojošo aktivitāšu dēļ, piemēram, tiek slēgta lidosta?

Atbilde: Apdrošināšanas segums riskam ceļojuma anulēšana saslimšanas dēļ nebūs spēkā, jo lidojums ir atcelts COVID-19 ierobežojošo aktivitāšu dēļ.

Jautājums: Ja vēlos anulēt polisi, vai tiks ieturēti administratīvie izdevumi?

Atbilde: Administratīvie izdevumi netiks ieturēti un samaksātā nauda klientam tiks atgriezta pilnā apmērā, ja polise vēl nebūs stājusies spēkā un nebūs pieteikti apdrošināšanas gadījumi.

Uzmanību! Precīzas atbildes Seesam Insurance AS uz ikvienu klientu interesējošo jautājumu par ceļojumu apdrošināšanu var sniegt, katru situāciju un no tās izrietošos apstākļus izvērtējot individuāli. Plašāka informācija www.seesam.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76318288sec.