Izgudrots jauns ceļojumu spilvens, kas uzlabos gulēšanas pieredzi pārbraucienu laikā

Gulēšana pārbraucienu laikos ir grūta – vienalga vai tas notiek lidmašīnā, vilcienā, mašīnā vai citur. Tomēr šo problēmu cenšas risināt "Duo travel pillow" izgudrotāji, kuri ir pārliecināti, ka atrisinājuši šo problēmu. Šie jaunie uzņēmēji ir radījuši jaunu spilvenu pārbraucieniem un ir gatavi to pieņemt atpakaļ bez jebkādiem jautājumiem, ja to nopērkot nebūsiet pilnīgi apmierināts.

Jaunizveidotais spilvens ir mīksts, piepūšams kakla spilvens, kuru var lietot četros dažādos veidos, raugoties uz spilvena īpašnieka gulēšanas veidu. Kā visievērojamākā izmaiņa ir norādīta tā, ka spilvenam ir neliels kakla balsts zem zoda. Uzņēmēji šo izmaiņu sauc par "bārdu" un tā notur galvu no krišanas, aizmiegot. Tāpat spilvenam ir izveidota kapuce, kuru iespējams pārlikt pāri savai galvai, ja gulētājs vēlas tikt netraucēts un gulēt tumsā.

Tāpat jāpiemin spilvenā atrodamā telefona kabata un mutes platuma piepūšanas sistēma, ar kuru iespējams spilvenu piepūst ātrāk un vieglāk – tikai ar diviem lieliem pūtieniem.

Arī citiem spilvena lietošanas veidiem ir doti nosaukumi – spilvenu var valkāt kā "lāča apskāvienu"- tiem ceļotājiem, kam patīk atgulties uz izklājamā galda, kā "izstiepto kātu" – gulētājiem, kas iekārtojas gulēšanai, pakausi atstutējot pret krēsla pagalvi, kā arī kā "pleca paliktni" – tiem ceļotājiem, kuri guļ ar galvu atbalstītu pret vienu no pleciem.

Spilvena veidotāji savai idejai ir savākuši jau vairāk nekā 290 000 ASV dolārus finansēšanas lietotnē "Kickstarter". Tas nebūt nav slikts rezultāts, īpaši ņemot vērā, ka viņu mērķis bija savākt 12 000 dolārus. Lai uzzinātu vairāk par jauno spilvenu un pat to iegādātos, iesākām doties uz projekta mājaslapu "Kickstarter" platformā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.40675712sec.