«Viedās» bagāžas somas sola atvieglot ceļotāju ikdienu

Izmantojot moderno tehnoloģiju potenciālu, uzņēmīgi un radoši ļaudis pēdējā laikā ķērušies pie ceļotājiem, domājams, paša nepieciešamākā aksesuāra – somas – uzlabošanas. Un, kā prognozē eksperti, "viedās" ceļasomas 2015. gadā iemantos aizvien lielāku popularitāti.

Viena no tādām ir "Trunkster". Bagāžas somā, kas aprīkota ar riteņiem un īpaši ērtu atvēršanas mehānismu, iebūvēts arī akumulators mobilo ierīču uzlādei, svari un GPS izsekošanas ierīce. Lai iegūtu ražošanas uzsākšanai nepieciešamo finansējumu, uzņēmums pirms pusotras nedēļas aizsāka kampaņu kolektīvās finansēšanas vietnē "Kickstarter", taču nu vajadzīgo 50 000 ASV dolāru vietā projektam piesaistīti jau vairāk nekā viens miljons dolāru.

"Trunkster" izstrādātājiem, šķiet, veiksmīgi izdevies atrisināt vairākas problēmas, kas ceļotājiem nereti sagādā galvassāpes – iesprūduši rāvējslēdzēji, nespēja uzlādēt mobilo tālruni, bažas par bagāžas nozušanu. Tiesa, šī gan nav vienīgā inovatīvā ceļasoma, kurā vienuviet "sadzīvo" dažādas modernās tehnoloģijas.

Tikmēr Francijas uzņēmums "Delsey" radījis prototipu līdzīgai "viedajai" bagāžas somai, kas nodēvēta par "Pluggage". Tajā iebūvēti svari, kas ar mobilās aplikācijas starpniecību ceļotājus brīdina, ja pārsniegts noteikts svara ierobežojums, izsekošanas ierīce, kas lietotājam spēj paziņot somas atrašanās vietu, un verifikācijas tehnoloģija, kas ļauj uzzināt, vai somai nav mēģinājusi piekļūt kāda cita persona. "Delsey" cer somā iebūvēt arī akumulatoru mobilo ierīču lādēšanai, kā arī skaļruņus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.56626487sec.