24. augustā velomīļi tiksies Saulkrastos

24.augusts ir diena, kad velomīļi tiksies Saulkrastos, lai sportotu, atpūstos, gūtu jaunas un nebijušas sajūtas, kā arī lai iegūtu savā īpašumā jaukas balvas, kuras tiks piedāvātas, pateicoties velo dienas organizatoriem, biedrībai “Fotorallijs”, sadarbojoties ar Saulkrastu novada pilsētas domi un citiem atbalstītājiem.

Pasākuma dienā paredzētas dažādas aktivitātes jebkura vecuma velosipēdistiem.

Tautas distance...

Plkst.: 11:30 tiks dots starts pirmajam Saulkrastu šosejas braucienam 30km garumā. Tajā drīkstēs piedalīties ikviens velomīlis ar jebkādu velosipēdu, kurš ir sasniedzis 12 gadu vecumu, taču tiem kas vēl nav sasnieguši 12 gadu vecumu būs citas aktivitātes bērnu trasē. Šajā distancē tiks apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē.

Ģimenēm un draugu kompānijām...

Plkst.: 14:00 – 17:30 sāksies velo fotorallijs. Šī daļa paredzēta komandām, kuras sastāvā ir ne vairāk kā 4 cilvēki. Lai arī fotorallija pamata virziens ir orientēšanās, kā arī aizraujošu un atraktīvu uzdevumu izpilde, tajā būs ne mazums sportiskā gara, jo, lai iegūtu savā īpašumā ļoti labas balvas (1.-3.vietu ieguvēji), ikvienai komandai par tām būs jāpacīnās un iespējami ātrāk un vairāk jāiegūst nepieciešamie punkti. Rallijs ir kā radīts ģimenēm vai draugu kompānijām, kuri vēlas “apriteņot” Saulkrastu apkārtni un jautri pavadīt laiku mazliet neikdienišķā veidā aptuveni divu stundu garumā.

Nebijusi iespēja visiem...

No plkst.: 15:00 - 16:00 ikviens būs laipni aicināts piedalīties vēl nebijušā pasākumā - velosipēdu dragreisā. Gluži tāpat kā to dara autovadītāji vai motociklisti, arī velosipēdisti varēs “iemēģināt pedāli” un sacensties par goda titulu un, protams, balvām, stājoties uz vienas līnijas ar pretinieku un mēģinot to pārspēt 200m distancē.

Maksimālais ātrums...

Ja arī iepriekš minētās disciplīnas Jums nešķiet gana pievilcīgas vai interesantas, tad maksimālā ātruma sasniegšana 400 metros ar viena ātruma velosipēdu, kas tiks nodrošināts no organizatoru puses, būs tieši priekš Jums. To Jūs varēsiet darīt no plkst.: 16:00 - 17:30.

Mazākajiem velo entuziastiem...

Padomāts ir arī par tiem, kuri ir līdz 12 gadus veci. Arī viņiem būs iespēja izmēģināt savus spēkus trasē, kas būs radīta īpaši viņiem un būs pieejama no plkst.: 13:30-15:00. Arī paši mazākie iegūs jaukas balvas.

Apbalvošana...

Plkst.: 19:00 visi tiks laipni gaidīti Saules laukumā, kurā tiks apbalvoti visas dienas labākie, atraktīvākie, interesantākie visu distanču dalībnieki. Tāpat arī Saules laukumā, visas dienas garumā, ir paredzēti dažāda veida priekšnesumi un pārsteigumi, taču tas pagaidām vēl ir noslēpums, kas tiks atklāts mazliet vēlāk. Arī gana iespaidīgās balvas, kuras varēs iegūt savā īpašumā pasākuma distanču uzvarētāji, ir paslēptas zem “slepenības plīvura”, taču jau pavisam drīz par tām varēsiet uzzināt.

Visa pasākuma norise – tautas distances starts/finišs, velo fotorallija starts, kā arī dragreiss, bērnu trase, maksimālā ātruma sasniegšanas distance u.c. ir paredzēta uz Ainažu ielas, starp Bīriņu un Vidrižu ielām pie Saules laukuma.

Kā pieteikties?

Dalībnieku iepriekšējā reģistrēšanās sporta distancei un fotorallijam sāksies 9.augustā portālā www.fotorallijs.lv, pārējām distancēm iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama, tā notiks uz vietas.

Taču arī pasākuma norises dienā būs iespējama reģistrācija uz vietas tautas distancei un velo fotorallijam, taču tad maksa būs nedaudz lielāka.

Pasākuma dienā reģistrācijas sākums būs no plkst.: 9:30 – 10:30 tautas distancei; maksimālā ātruma rekorda sasniegšanai no 9:30 – 17:00; pārējām distancēm 9:30 – 12:30.

Dalības maksa...

Tautas distance 30km – iepriekšpārdošanā - 4,-Ls/pers. Pasākuma dienā – 8,-Ls/pers.

Velo fotorallijs–iepriekšpārdošanā – 8,-Ls/komanda. Pasākuma dienā 12,Ls/komanda

Velo dragreiss – 2,-Ls/pers.

Maksimālā ātruma sasniegšana – 2,-Ls/pers.

Bērnu distance – bez maksas

Pasākuma organizatori aicina pieteikties ikvienu brīvprātīgo, kā arī atbalstītāju, kurš vēlas piedalīties pasākuma organizēšanā un attīstībā, lai padarītu velo dienu par neaizmirstamu un dotu tai iespēju attīstīties arī turpmākos gadus.

Pasākuma organizatori aicina pieteikties tiesnešu darbam brīvprātīgos sporta distancē, kā arī tehniskos u.c. darbiniekus.

Lūgums sazināties ar organizatoriem pa epastu: [email protected], [email protected]  vai pa tālr.: 27160611.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47013712sec.