Novatours: slēpotāji nesnauž un par ziemu domā jau tagad

Nevienam nav noslēpums, kas slēpes jāpērk pavasarī, velosipēds – rudenī, bet ceļojumi uz slēpošanas kūrortiem - vasarā. Apgalvojuma galvenais iemesls – atlaides, kas ļauj kāroto lietu vai ceļojumu iegādāties lētāk. Uz kurām valstīm doties, ko sagaidīt, kad iegādāties – par to visu vairāk informē tūrisma operatora Novatours pārdošanas direktors Enriko Ružickis.

Šobrīd rit Novatours slēpošanas tūru iepriekšpārdošanas otrais posms, kas turpināsies līdz pat kalendārās vasaras beigām, proti, 31. augustam. Slēpošanas tūres par iepriekšpārdošanas cenām iespējams iegādāties ar līdz pat 45 procentu atlaidi uz tādiem galamērķiem, kā Itālija, Austrija un Francija.

Foto: Livigno.eu

Tāpat kā slēpju izvēle katram ir sava, arī slēpošanas kūrortu izvēle atšķiras. Kā informē Enriko Ružickis, katram slēpošanas cienītājam jāpiemeklē savām vajadzībām atbilstošs kūrorts – vieniem būs vajadzīgas mērena slīpuma, otriem – ātrākas un sportiskākas trases, bet trešiem – vieta, kas būs piemērota arī bērniem. Interesanti, ka visus slēpošanas reģionus atšķir ne tikai trases, bet arī atšķirīga virtuve. Kur slēposiet – Itālijā, Austrijā vai Francijā? Ko baudīsiet – itāļu, austriešu vai franču ēdienus? Nav šaubu – skaisti un garšīgi ir visos nosauktajos reģionos.

"Pastāv uzskats, ka Austrijā ir sakoptākās trases un sniega esamība visas sezonas garumā, kas ir pateicoties ledāja tuvumam. Itālija tiek saukta par plašāko slēpošanas reģionu Eiropā, kur piemērotu trasi atradīs dažāda vecuma un sagatavotības līmeņa slēpotāji. Savukārt, Francija lepojas ar milzīgu trašu daudzveidību, tur garlaicīgi noteikti nebūs, jo ceļojuma laikā katru dienu ir iespējams izvēlēties citu trasi."


Foto: Livigno.eu 

Novatours pārdošanas direktors pats iecienījis Livinjo kūrortu Itālijā un min, ka uz to dodas arī lielākā daļa slēpotāju no Latvijas. "Radot iespaidu par Livinjo – ciematā slejas tipiskas Alpu arhitektūras ēkas, atrodas "Duty free" zona, kas sniedz iespēju preces iegādāties par zemākām cenām nekā ierasts, kā arī tur netiek pārspīlēts ar dažādām bagātības izpausmēm, kas, piemēram, izteikti ir Dolomītu kalnos."

Kā jau tika minēts, arī pats Novatours pārdošanas direktors ir iecienījis slēpot doties tieši uz Livinjo Itālijā, ko viņš apmeklējis jau vairākas reizes. "Esmu no tiem slēpotājiem, kuriem patīk slēpot pa jau zināmām trasēm, tādēļ dodos uz sev pazīstamo Livinjo. Citiem gan ir otrādi – neslēpo jau zināmās trasēs un meklē jaunus izaicinājumus," tā Enriko Ružickis.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.novatours.lv

Foto:Unashamedtravel.co.za

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 04.05.2024 Izpēdo Dienvidkurzemi Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.19913793sec.