Pirmo reizi Latvijā – Entuziastu pludmales volejbola līga

Jau 20. oktobrī ar pirmo spēli tiks atklāta Entuziastu pludmales volejbola līga (EPVL), kura no oktobra līdz maijam norisināsies reizi mēnesī – katra mēneša trešajā svētdienā pludmales sporta centrā Brazīlija. Ikviens entuziasts var reģistrēt savu komandu līdz 203. gada 11. oktobrim. Līgas dalībnieki cīnīsies par galveno balvu - 7 dienu ceļojumu uz Kipru no ceļojumu aģentūras KEL Travel.

"Līga nav vienreizējs pasākums, kas norisināsies vienu sezonu. Mūsu mērķis ir padarīt Entuziastu pludmales volejbola līgu par ikgadēju pasākumu, popularizējot amatieru volejbolu un piesaistot aizvien vairāk pludmales volejbola spēlētājus no visas Latvijas, dodot iespēju ikkatram, neatkarīgi no vecuma, spēlēt kvalitatīvā un vienotā līgā Volejbola entuziastus sagaida vēl citi pārsteigumi un jaunumi, kurus gan šobrīd vel neatklāsim," sola organizatori.

Līgas pirmajā sezonā piedalīsies vīriešu un sieviešu komandas. Līgā nevar spēlēt tie, kas 2013. gada sezonā Latvijas kopējā reitingā ierindojas 1.-40. vietā, un nevar spēlēt kopā ar tāda paša līmeņa spēlētāju (kurš ierindojas 1.-40. vietā LKR), bet gan ar tādu, kurš reitingā atrodas zemāk vai kuram nav reitinga punktu. Katrai komandai sezonas laikā būs garantētas vismaz 14 spēles, kas noritēs pēc starptautiskajiem  FIVB pludmales volejbola noteikumiem. Pilns spēļu laiks – 2 seti līdz 21 punktam (2 punktu pārsvars), ja nepieciešams – 3. sets līdz 15 punktiem. Pēc pieteikušo dalībnieku skaita komandas tiks sadalītas apakšgrupās, kuru izloze notiks tehniskajā sanāksmē pēc 11. oktobra - dalībnieku reģistrācijas beigām.

Spēles tiesās organizatoru piesaistīti tiesneši. Čempionāta sezonā katrai komandai tiks skaitīti punkti, pēc kuriem vadoties, aprīlī tiks organizētas play-off spēles un maijā – sezonas fināls. Pēc 2013/2014 sezonā iegūtajiem punktiem, nākamajā sezonā komandas tiks sadalītas pa līgām – A un B.

Līgas pirmās sezonas uzvarētāju komandai galvenā balva būs 7 dienu atpūta pie Vidusjūras – Kiprā no ceļojumu aģentūras KEL Travel. Otrās un trešās vietas ieguvējus arī gaida patīkams pārsteigums no KEL Travel, kā arī līgas kauss un balvas no citiem atbalstītājiem.

Piedalīšanās Entuziastu pludmales volejbola līgā dos iespēju katram tās dalībniekam izjust un izbaudīt vidi, kādā spēlē profesionāli sportisti. Lai katrs spēlētājs savu laiku varētu plānot, katras komandas spēļu grafiks un spēļu laiki būs zināmi līdz sezonas beigām. Dienā paredzētas vismaz divas spēles, kuras tiesās piesaistīti tiesneši. Lai katrai komandai nodrošinātu iespēju spēlēt kvalitatīvā laukumā, pēc katras spēles laukumi tiks tīrīti.

Par spēlētāju labsajūtu rūpēsies Zaķumuižas ūdens, kas spēlētājus nodrošinās ar dzeramo ūdeni. Katru līgas spēļu dienu kopā ar spēlētājiem laukumā būs arī profesionāls sporta fotogrāfs, kura bildes būs iespēja apskatīt līgas mājas lapā. Līgas fināla spēles, kas norisināsies maijā, tiks filmētas un pārraidītas līgas mājas lapā. Katra mēneša labākais spēlētājs, ko noteiks tiesneši, saņems balvas no līgas un atbalstītājiem.

No 10. oktobra būs pieejam Entuziastu pludmales volejbola līgas mājas lapa – www.epvl.lv, kurā atradīsies spēļu grafiki, tabulas, katras komandas un spēlētāja profils, spēļu fotogrāfijas, līgas jaunumi. Lai piedalīšanos līga padarītu vēl patīkamāku, katrs līgas dalībnieks saņems Entuziastu pludmales volejbola biedra karti, kas dod iespēju saņemt atlaides Baltic Taxi, sporta klubos Veselības fabrika, Reaktors, Sportima, kā arī ISOSTAR, kafejnīcā – bārā Ar mani atkal runā kaijas, ABC Idea un citur.

Pirmajām 16 komandām būs iespēja savā īpašumā iegūt balvas no līgas organizētājiem – pirmajām 4 komandām speciāli līgai izveidots pludmales volejbola krekls, pārējām 12 komandām – sporta dvieļi ar līgas logo.

Reģistrācija čempionātam notiek elektroniski - sūtot pieteikumu līdz 11. oktobrim uz e-pastu: [email protected]. Pieteikumā nepieciešams norādīt abu komandas dalībnieku vārdu, uzvārdu, komandas nosaukumu un kontakttālruni. Dalības maksa komandai par vienu sezonu ir Ls 200. Maksu par sezonu ir iespējams sadalīt 4 daļās un apmaksās 4 mēnešu laikā kopš reģistrēšanās brīža, iepriekš vienojoties.

Iespēja sekot līgas norisei, jaunumiem un saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem EPVL Twitter: www.twitter.com/pludmalesvolley, Facebook - www.facebook.com/EPVLeague, Draugiem lv - www.draugiem.lv/EPVL, kā arī pie sacensību organizatora Mārtiņa Kirsānova pa tālruni 20228873 vai e-pastu: [email protected], kā arī līgas mājas lapā www.epvl.lv (no 10. oktobra)

Entuziastu pludmales volejbola līgu 2013/2014 atbalsta ceļojumu aģentūra KEL Travel (www.keltravel.lv), psc Brazīlija, Zaķumuižas ūdens, Sporta bode, entuziasti.lv, Viss Volejbolam, EFX Latvia un Brazīlijas Pludmales Volejbola akadēmija.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.96204686sec.