"Elkor Rīgas Velomaratonā" būs distances gan profesionāļiem, gan ģimenēm

2015. gada 22. aprīlī, notika "Elkor Rīgas Velomaratonam" veltīta preses konference. Tajā piedalījās "Elkor Rīgas Velomaratona" rīkotājs Igo Japiņš, Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, "Elkor" valdes loceklis Ronalds Feldmanis, LSPA doktorante - pētījuma par laimes hormonu veicēja Ieva Kundziņa, kā arī profesionālais šosejas riteņbraucējs Aleksejs Saramotins.

"Pašvaldība daudz domā un strādā pie draudzīgas un harmoniskas veloinfrastruktūras izveides. Mēs vēlamies gan savienot attālākas apkaimes ar pilsētas centru, gan pilnveidot arī centra infrastruktūru tā, lai rīdzinieki un pilsētas viesi var pārvietoties ērti," atklājot preses konferenci, teica pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs. " Domāju, ka tādi pasākumi kā Rīgas velomaratons noteikti popularizē šo sportisko pārvietošanās veidu. Novēlu visiem patiesu prieku gan velomaratonā, gan ikdienā, piekopjot veselīgu dzīvesveidu!"

"Rīgas pilsēta daudz dara riteņbraucēju labā, tādēļ mums ir iespēja parādīt cik daudz mēs esam. Esam gandarīti, ka par velomaratona galveno atbalstītāju kļuvis "Elkor". Ceram, ka sadarbība turpināsies arī nākamajos gados. Šajā gadā velomaratona dalībniekus sagaida jaunumi trasē, jo daļa no tās virzīsies arī pa Vecrīgas bruģētajām ielām. Aicinu visus ņemt dalību vērienīgajā velonotikumā!" piebilda velomaratona rīkotājs Igo Japiņš.

Šā gada maratonā licencētie sportisti aicināti ņemt dalību 94,8 kilometru garajā sporta distancē. Amatieriem, uzņēmumu kolektīviem un draugu kompānijām lieliski piemērota būs 31,6 kilometru garā tautas distance, kuras uzvarētājiem tiks pasniegti arī Rīgas domes kausi. Savukārt ģimenes ar bērniem var piedalīties 15,8 kilometru garajā braucienā.

Šobrīd velomaratona dalības maksa ir robežās no 1 līdz 15 eiro, taču maratona dienā tā pieaugs. Reģistrējoties "Amway" ģimenes distancei - īpašs komplekts: vienam pieaugušajam ar trim bērniem dalības maksa – pieci eiro, savukārt diviem pieaugušajiem un diviem bērniem – desmit eiro. Pieteikšanās notiek interneta vietnē www.velo.lv, tā turpināsies līdz pat 26. maijam. Reģistrācija iecienītajām sacensībām tiks organizēta arī Elkor Plaza (Brīvības ielā 201) un Elkor Sports (Kārļa Ulmaņa gatvē 114) veikalos Rīgā.

Jāpiebilst, ka šogad ikvienam, kas jebkurā distancē reģistrēsies kā "Nutrilite" komandas dalībnieks, būs iespēja atbalstīt talantīgo Latvijas sportistu Gustavu Pētersīli. Pēc smaga kritiena treniņa laikā Gustavs atlabst no nopietnas traumas. Par katru dalībnieku, kurš pārstāvēs "Nutrilite" komandu, kompānija "Amway" ziedos divus eiro G. Pētersīļa rehabilitācijai.

"Elkor Rīgas velomaratons", kas ar Rīgas domes atbalstu 31. maijā norisināsies 32. reizi, ir lielākais riteņbraukšanas notikums Latvijas galvaspilsētā, kā arī ieņem nozīmīgu lomu vadošo Eiropas galvaspilsētu velomaratonu vidū. Laika gaitā dalībnieku skaits no dažiem simtiem izaudzis līdz teju 4000 velomīļu. Starts un finišs arī šogad tiks dots 11. novembra krastmalā, bet trase visos braucienos vedīs pa Rīgas lielajām ielām un galvenajiem tiltiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45896888sec.