«Jūrmala Masters» pamatturnīrā trīs latviešu pāri

2015 CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā Jūrmala Masters pamatturnīrā Eiropas valstu spēcīgāko komandu konkurencē spēlēs trīs Latvijas pludmales volejbolistu pāri: Samoilovs/Šmēdiņš, Sorokins/Solovejs pēc iegūtajiem punktiem un Pļaviņš/Egleskalns, kuri ieguvuši čempionāta dalības karti.

Savukārt mūsu pludmales volejbolisti Finsters/Točs, Koržeņevičs/Šmēdiņš un Regža/Āboliņš cīnīsies valstu atlases turnīrā par divām vietām kvalifikācijas turnīrā.

Patlaban zināms, ka pamatturnīrā kopā ar latviešiem startēs spēcīgi pludmales volejbolistu pāri no Polijas, Vācijas, Krievijas, Francijas, Austrijas, Grieķijas, Spānijas, Igaunijas, Itālijas un Nor-vēģijas. Pārējie astoņi spēlētāju dueti tiks noskaidroti kvalifikācijas spēlēs.

"Čempionāts Jūrmala Masters skatītājiem būs aizraujošs jau no pirmajām tā dienām,  jo mūsu konkurenti ir spēcīgi un gatavojušies sezonai tikpat nopietni kā mēs – visi vēlamies uzvarēt," atzīst pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

2015 CEV Eiropas čempionāts Jūrmala Masters uz Jūrmalu maija beigās atvedīs 75 spēcīgākos Eiropas pludmales volejbolistu pārus no 25 valstīm. Tas pulcēs Eiropas pludmales volejbolistu eliti un būs lielākais pludmales volejbola notikums, kāds līdz šim noticis Baltijā. Jūrmala Masters būs pirmais CEV Eiropas Masters čempionāts šajā sezonā.

Jūrmala Masters norisināsies no 2015. gada 20. līdz 24. maijam Baltic Beach Hotel & SPA pludmales stadionā Majoru pludmalē, ir iekļauts Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) 2015. gada oficiālajā pludmales volejbola kalendārā un starptautiskajā turnīru sistēmā.Pagājušajā gadā Jūrmalā notikušajā CEV Satellite Jūrmala turnīrā uzvaras laurus plūca Samoilovs/Šmēdiņš, kam sekoja Regža/Āboliņš, trešajā vietā atstājot krievu duetu Juriju Bogatovu/Maksimu Hudjakovu.

Informācija par čempionāta norisi: jurmala.beachvolley.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98219299sec.