TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Fazer Ogrei svētkos dāvinās garāko sviestmaizi

Fazer svin maizes saimes “Druva” 70 gadu jubileju un sestdien, 6.augustā, Ogres pilsētas svētku ietvaros tiks gatavota līdz šim Ogrē garākā sviestmaize. “Druva” sviestmaizes kopējais garums būs 150 metri, un tā būs dāvana Ogres pilsētas svētku dalībniekiem.

 

“Esam ogrēnieši – gan uzņēmums, gan lielākā daļa mūsu darbinieku, tāpēc, vēlamies svinēt “Druva”, vienas no vecākajām un labāk zināmākajām maizes saimēm Latvijā 70 gadu jubileju Ogres svētkos, pagatavojot Ogres svētku dalībniekiem gardu sviestmaizi īsteni latviskā garā. Aicinām ogrēniešus un pilsētas svētku viesus nosvinēt “Druva” maizes saimes apaļo jubileju, baudot gardu ēdienu, dziedot un vienojoties tautas dejās,” aicina Baiba Gulbe, Fazer Bakery Baltic komunikācijas direktore.

 

Ogres pilsētas svētku ietvaros, 6. augustā plkst. 12.00, kopā ar latvisko tradīciju nesēju Pīlāču ģimeni no Ciemupes un restorāna The Grill šefpavāru Aleksandru Ločmeli – Manevski tiks gatavota “Druva” sviestmaize. Ikvienam svētku dalībniekam būs iespēja nobaudīt Ogres garāko sviestmaizi un turpināt baudīt svētkus visas pēcpusdienas garumā.

 

“Mūsu “Druva” maizes saime ir viena no vecākajām un labāk zināmākajām maizes saimēm Latvijā, un tās pirmsākumi meklējami pagājušā gadsimta vidū - 1946. gadā. Kopš tā laika ļoti daudz kas ir mainījies, arī maizes saimei ir pievienojušās jaunas maizes un tā ir ieguvusi mūsdienīgāku vizuālo tēlu. Vienlaikus, esam saglabājuši “Druva” maizes pamatvērtības – tā ir tradicionāla, vienkārša un garšīga maize lielām un mazām ģimenēm. Latvisko tradīciju godāšana, uzsvaru liekot un tautas dziesmām un dejam, ir jubilejas vadmotīvs. “Druva” jubilejas svinēšanu esam sākuši ar dziesmām un dejām tradicionālajā transporta līdzeklī – vilcienā, un turpināsim Ogres pilsētas svētkos,” informē B.Gulbe.

 

Par Fazer

Fazer ir starptautisks ģimenes uzņēmums, kurš specializējas maizes, saldumu un cepumu ražošanā, kā arī ēdināšanas pakalpojumu sniegšanā. Uzņēmums strādā astoņās valstīs, un tā produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm. Fazer misija ir radīt garšas baudījumu. Jau kopš uzņēmuma dibināšanas 1891. gadā tā panākumu pamatā ir izcila produktu un pakalpojumu kvalitāte, spēcīgi zīmoli, kompetenti darbinieki, kā arī atbildīga pieeja it visā, kas tie darīts.

 

Fazer Grupas neto apgrozījums 2015. gadā sasniedza gandrīz 1,5 miljardus eiro, uzņēmumā strādā vairāk nekā 15 tūkstoši darbinieku. Fazer savā darbībā ievēro stingrus ētikas principus, kas ir balstās uz uzņēmuma vērtībām un ANO ilgtspējīgas uzņēmējdarbības nosacījumiem. Šogad Fazer svin 125. veiksmīgas darbības gadu, kā arī uzņēmuma dibinātāja Karla Fazera 150. dzimšanas dienas jubileju!

 

Fazer Latvija ir viens no maizes tirgus līderiem, kas strādā ar diviem zīmoliem – Fazer un Druva. Maize tiek cepta mūsdienīgā ražotnē Ogrē, kas ir viena no tradīcijām bagātākajām maizes ceptuvēm Latvijā. 2015. gadā Ogrē darbu ir sākusi jauna mūsdienīga kūku un konditorejas izstrādājumu ražotne. Fazer saldumi, no kuriem Latvijā populārākie ir šokolādes Karl Fazer un Geisha, tiek ražoti Somijā. 2015. gadā Fazer Latvija apgrozījums bija 21,59 milj. eiro. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 300 darbinieku, un tas ir lielākais darba devējs Ogrē.

Makes the world taste good.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.53699684sec.