TŪRISMA BIZNESS | Bizness

IT kompānija GuestJoy paraksta līgumu ar Latvijā strauji augošo Mogotel viesnīcu tīklu

Igauņu viesnīcu CRM pakalpojumu sniedzējs GuestJoy ir parakstījis līgumu ar viesnīcu tīklu Mogotel, kas ir strauji augošs viesnīcu nozares uzņēmums Latvijā. Mogotel grupa kopumā pārvalda septiņas četrzvaigžņu viesnīcas Rīgā. Lai nodrošinātu iespēju Mogotel zīmolam turpināt uzlabot viesu uzturēšanās pieredzi, grupa ir parakstījusi sadarbības līgumu ar GuestJoy – inovatīvu kompāniju, kas piedāvā specializētu viesnīcu CRM sistēmu.

Sadarbības mērķis ir palielināt viesu apmierinātību ar apmešanos viesnīcā, vienlaikus palielinot arī viesnīcu ienākumus. Ar jauno rīku viesi var pasūtīt pakalpojumus un ziņot par īpašām prasībām tieši no savām mobilajām ierīcēm. Svarīgi, ka šis rīks ir pilnībā atbilstošs mūsdienu mobilās paaudzes prasībām.

Jeļena Stirna, Mogotel viesnīcu tīkla vadītāja ir apmierināta ar izveidojušos sadarbību un jau var uzsvērt ieguvumus no tās: „Mēs vienmēr meklējam iespējas un veidus, kā uzlabot savus pakalpojumus un viesu apmešanos mūsu viesnīcās padarīt patīkamāku. Kompānijas GuestJoy piedāvājums bija tieši mums nepieciešamais risinājums. Jau salīdzinoši īsā laika posmā mēs redzam būtisku pieaugumu papildus viesnīcu pakalpojumu pārdošanā. Labās atsauksmes un komentāri no mūsu viesiem ir apliecinājums, ka, ieviešot šo sistēmu, esam izdarījuši pareizo izvēli.”

Alars Ulems, GuestJoy vadītājs atzīst: “Esam ārkārtīgi gandarīti, ka viesnīcu tīkls Mogotel nolēma ieviest GuestJoy viesnīcu CRM rīku. Mūsu risinājums piedāvā padziļinātu ieskatu, kas viesnīcām palīdz uzlabot savas darbības un pakalpojumus. Mēs veidojam nākotni, kur viesnīcu reģistratūras pārvietojas uz mobilo vidi. GuestJoy redz lielisku potenciālu Baltijas viesnīcu nozarē.”

Pagājušajā gadā Latvijas viesnīcās apkalpoto viesu skaits ir palielinājies – saskaņā ar Latvijas Centrālās statistikas pārvaldes datiem, 2015. gadā apmeklētāju skaits viesnīcās un viesu namos ir sasniedzis 1,8 miljonus, kas ir apmēram par 2 % vairāk nekā 2014. gadā.

Kompānija GuestJoy ir dibināta 2015. gadā, Igaunijā. Pašlaik GuestJoy ir saistīta ar viesnīcām Baltijas reģionā, Apvienotajā Karalistē un Skandināvijā. Kompānija ir reģistrēta Tallinā, un tai ir biroji Londonā un Tallinā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46352291sec.