TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic 2018. gada vasarā uzlabos pakalpojumus Ukrainā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic vasaras sezonā, sākot no 2018. gada 25. marta, uzlabos pakalpojumus Ukrainā, palielinot lidojumu skaitu no Odesas uz Rīgu līdz pat sešiem reisiem nedēļā. Papildus tam airBaltic turpinās veikt vairākus lidojumus dienā Kijeva – Rīga maršrutā.

airBaltic maršrutu tīklu pārvaldes vecākais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: „Mēs esam priecīgi redzēt lielu pieprasījumu lidojumiem Odesa – Rīga maršrutā, kopš tā atklāšanas pērnā gada pavasarī. Tādēļ 2018. gada vasaras sezonā airBaltic piedāvās uzlabotu lidojumu grafiku šajā maršrutā gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem, nodrošinot par 36% vairāk sēdvietu un ērtus savienojumus tranzīta lidojumiem no Odesas caur Rīgu uz galamērķiem airBaltic maršrutu tīklā Baltijas valstīs, Eiropā, Skandināvijā, Krievijā un Tuvajos Austrumos.”

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017. gadā uz un no Ukrainas kopumā pārvadājusi 113 564 pasažierus, kas ir par 54,4% vairāk salīdzinājumā ar 2016. gadu.

Abi Ukrainas maršruti no Odesas un Kijevas piedāvā ērtus savienojumus caur Rīgu uz galamērķiem airBaltic maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā un Tuvajos Austrumos. Populārākiem tranzīta galamērķi no Kijevas vai Odesas airBaltic pasažieru vidū ir Oslo, Tallina, Maskava, Helsinki un Kopenhāgena.

airBaltic uzsāka lidojumus no Rīgas uz Odesu 2017.gada 26.martā. Lidojumi tiek veikti ar Boeing 737 un Bombardier Q400NextGen lidmašīnām. Lidojums ilgst divas stundas un 30 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 89 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

airBaltic nodrošina lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. No ikviena no šiem galamērķiem airBaltic piedāvā ērtus savienojumus caur Rīgu uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā arī tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97511792sec.