TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Atzīmē «Latvijas balzams» Ekskursiju centra darbības pirmo pusgadu

Ar īpašu ekskursiju atzīmēti pirmie seši mēneši kopš plašākai sabiedrībai iespējams aplūkot Baltijā lielākās alkoholisko dzērienu ražotnes “Latvijas balzams” aizkulises, izzinot stāstu par spirtu un filtrēšanas procesiem, degvīnu, leģendārā zīmola “Rīgas Melnais Balzams” un citu dzērienu gatavošanu, par etiķetēm un pudelēm, par pildīšanas izaicinājumiem un citām nozarei raksturīgām lietām.


“Esam ļoti gandarīti, ka ražotnes ekskursijas piedāvājums uzrunājis jau teju tūkstoti interesentu no visas pasaules. Papildus lielajai Latvijas iedzīvotāju interesei Ekskursiju centru apmeklējuši arī tūristi no Baltijas un Skandināvijas, kā arī ASV, Austrālijas, Lielbritānijas, Spānijas, Singapūras un citām valstīm,” stāsta “Latvijas balzams” Ekskursiju centra vadītāja Ineta Krankale.


Svinot Ekskursiju centra darbības pirmo pusgadu, norisinājās īpaša ekskursija, kuras laikā Latvijas pirmā premium džina “Cross Keys Gin” globālais zīmola vēstnieks Justs Kiščenko piedāvāja apmeklēt īpašu džina meistarklasi. Tās ietvaros bija iespējams ne tikai izzināt augsti novērtētā dzēriena tapšanas vēsturi un ražošanas noslēpumus, bet arī ieteicamos pasniegšanas veidus un to, kā tas garšo.


“Esam saņēmuši ļoti labas apmeklētāju atsauksmes, kuri regulāri uzteic mūsu ekskursiju kvalitāti, saistošo un profesionālo ekskursijas vadītāju darbu, dinamisko vizītes norisi un sagatavotos uzskates materiālus,” atklāj Ineta Krankale. “Brīdī, kad apmeklētāji uzzina, ka ekskursijā dosies ražotnes darbinieku vadībā, vienmēr vērojam pozitīvu pārsteigumu. Tā tik tiešām ir – stāstījums par ražotnes darbu ir autentisks, ko pārzina vairāki īpaši apmācīti darbinieki no dažādiem departamentiem,” papildina Ekskursiju centra vadītāja.


Tāpat augsti novērtēta pakalpojuma pieejamība – ērtā ekskursijas pieteikšana mājaslapā, daudzveidīgās norēķināšanās iespējas, izdevīgā atrašanās vieta un autostāvvietu pieejamība. Interesenti labprāt izmanto iespēju iegādāties ekskursijas apmeklējuma dāvanu kartes.


“Ekskursiju laikā piedzīvoti jau vairāki kuriozi – kāda grupa no Lietuvas uz ekskursiju bija ieradusies ar iespaidīgu, ļoti garu limuzīnu baltā krāsā, kas nobloķēja teju visu satiksmi. Tāpat viesi aktīvi dalās ar ierosinājumiem, ko “Latvijas balzamam” vajadzētu ražot: degvīnu, kurā izmantots Aglonas Svētavota ūdens, “Rīgas Melno Balzamu” ar kaņepju vai pieneņu garšu, kā arī – kādām būtu jāizskatās pudelēm un to dizainam,” stāsta Ineta Krankale.


“Latvijas balzams” Ekskursiju centrs izveidots ar mērķi sniegt ieskatu ražotnes vēsturē, attīstībā un ražošanas procesos, kā arī sekmēt sabiedrības izpratni par dzērienu ražošanas industriju. Līdz ar ražotnes Ekskursiju centra atklāšanu ticis dažādots arī Latvijas un Rīgas tūrisma produktu piedāvājums, sniedzot iespēju izbaudīt līdz šim nebijušu pieredzi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73639512sec.