TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Rīgas domes grantu programma «Atspēriens» ir noskaidrojusi uzvarētājus

Grantu programma “Atspēriens” ir noskaidrojusi trīs uzvarētājus un aicina uz rezultātu paziņošanas pasākumu, kas notiks 7.novembrī plkst. 16:00, Rīgas domes 5.stāva foajē, Rātslaukumā 1. Pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs. Pasākumu apmeklēt ir aicināts ikviens interesents un līdzjutējs.

Katrai no trīs idejām Rīgas pašvaldība piešķirs 25 000 EUR lielu grantu. Kopējais grantu apjoms “Atspēriens” konkursā ir 75 000 EUR. Konkurss šogad bija paredzēts uzņēmumiem, kuriem ir labas iestrādnes un pārliecinoša vīzija, un kuri spēj piedāvāt tehnoloģiski realizējamas, viedas un pilsētvidē integrējamas idejas.


Finālistu idejas publiskā pasākumā, ka notika Latvijas Universitātes Zinātņu mājā, iepriekš vērtēja -  Aigars Rostovskis – augstskolas “Turība” īpašnieks, Renārs Zeltiņš – šovmenis un TV raidījumu vadītājs, Kitija Tigule – “Amadeus Latvija” valdes locekle un pārdošanas direktore Skandināvijā un Centrāleiropā, kā arī Edgars Grandāns – “Latvijas Mobilais Telefons” korporatīvo klientu dienesta vadītājs. Grantu programmas “Atspēriens” komisija, ņemot vērā žūrijas vērtējumu, ir pieņēmusi lēmumu par trīs uzvarētājiem. Aicnām noskatīties video: https://www.youtube.com/watch?v=glX0aMXsDrg .


Grantu programma “Atspēriens” 2019.gada finālisti ir SIA ARConstruction, SIA DzĪB Pārvaldnieks, SIA EVLAB, SIA FOREN Technology, SIA KONG MOBILITY, SIA Luksts, SIA MOBIO, SIA ParVaiPret.lv, SIA Servix grupa un SIA SIZZAPP.


Ņemot vērā viedpilsētu risinājumu aktualitāti mūsdienu pilsētās, kā arī pašvaldības ciešo sadarbību ar uzņēmējiem, arī 2020.gadā grantu programma “Atspēriens” atbalstīs idejas viedpilsētu risinājumu jomā.


Grantu programmu “Atspēriens” administrē Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments.

Papildinformācija


Rīgas dome kopš 2009.gada īsteno grantu programmu “Atspēriens“, kuras mērķis ir veicināt mazo un vidējo uzņēmumu attīstību Rīgā, kā arī sekmēt jaunas uzņēmējdarbības un uzņēmēju produktu popularitāti. Kopš 2009.gada “Atspērienam” pieteikušies vairāk kā 1700 dalībnieki, no kuriem 160 saņēmuši atbalstu. .

“Atspēriens” aktualitātēm sekot līdzi var interneta vietnē www.atsperiens.lv, sociālajās vietnēs Twitter (@Atsperiens) un Facebook (Grantu programma “Atspēriens”).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72228503sec.