TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Izsludināts konkurss uz «Latvijas gaisa satiksme» neatkarīgā padomes locekļa amatu

Satiksmes ministrija izsludina konkursu uz VAS “Latvijas gaisa satiksme” (LGS) neatkarīgā padomes locekļa/locekles amata vietu.


Amata kandidātiem tiek prasītas latviešu valodas zināšanas augstākā līmeņa 1. pakāpē (C1), bet angļu valodas zināšanām ne zemākas par vidējā līmeņa 2. pakāpi (B2) , kā arī akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība finansēs, ekonomikā, vadībzinībās, tiesību zinātnē, inženierzinātnē, informāciju tehnoloģiju, telekomunikāciju vai citā pielīdzināmā jomā.


LGS valdes amata kandidātiem tiek prasīta vismaz triju gadu profesionālā pieredze vidējas vai lielas kapitālsabiedrības (virs 150 darbiniekiem) valdes vai padomes locekļa amatā, vēlams starptautiskā vai biržā kotētā uzņēmumā.


Tāpat uz amatu var kandidēt pretendents ar vismaz triju gadu profesionālā darba pieredzi pēdējo 10 gadu laikā, no kuriem vismaz 3 gadu pieredze ir vadošā amatā institūcijā, kas atbildīga par nozares politikas veidošanu.


Amatu kandidātiem jāpiemīt arī izpratnei par valsts kapitālsabiedrību darbību, jautājumiem, kas saistīti ar aeronavigācijas pakalpojumu sniegšanu, stratēģiskās plānošanas prasmēm, spējai veidot pozitīvas attiecības un uzņemties vadītāja lomu, jāpiemīt augstai atbildības sajūtai, spējai pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību. Tāpat viena no prasībām ir nevainojama reputācija, kā arī vēlama pieredze aviācijas nozarē.


Pretendentiem jāiesniedz dzīvesgaitas un darba pieredzes aprakstu (Curriculum Vitae), kurā iekļauts arī pašvērtējums par valodu zināšanām. Savukārt informācijā par darba pieredzi nepieciešams norādīt vadītā uzņēmuma/institūcijas nosaukumu, amatu un atbildības jomu, darbinieku skaitu kolektīvā. Tāpat pretendentiem jāpievieno izglītības apliecinošu dokumentu kopijas un, ja ir, svešvalodu prasmes apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī citus dokumentus, kas apliecina pretendentam izvirzīto prasību izpildi.


Kandidātiem, kas tiks virzīti otrajai vērtēšanas kārtai, nominācijas komisija lūgs septiņu kalendāro dienu laikā iesniegt redzējumu (prezentācijas formā, līdz desmit minūtēm) par VAS “Latvijas gaisa satiksme” darbību un attīstības perspektīvām, sniedzot ieskatu sabiedrības svarīgākajās prioritātēs un priekšlikumus to īstenošanai.


Pieteikumu konkursam var iesniegt līdz 2019.gada 28. novembrim ar norādi “Nominācijas komisijai” Satiksmes ministrijā personīgi (216.kabinets) vai sūtīt elektroniski pa e-pastu [email protected] vai pa pastu Gogoļa iela 3, Rīga, LV-1743 (pasta zīmogs 28.11.2019.).


Konkursa nosacījumi un sludinājums publicēts šeit: http://www.sam.gov.lv/sm/content/?cat=697


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.27537203sec.